Şehit aileleri iftarda buluştu

15 Temmuz Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi Terör Şehitleri, Gazileri ve Mağdurları Federasyonu Derneğinin Diyarbakır’ın Kulp ilçe koordinatörlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri, gaziler ve aileleri bir araya geldi.

Haberler 03.06.2019 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulp ilçesi Turgut Özal Mahallesi Kulp - Diyarbakr yolu üzerinde bulunan bir lokantada verilen iftara Ak Parti Kulp lçe Bakan Amil Yatç, 15 Temmuz Güneydou ve Dou Anadolu Bölgesi Terör ehitleri, Gazileri ve Madurlar Federasyonu Dernei Bakan Mefahir Olcay ve çok sayda davetli katld.

EHT ALELER

Kuran- Kerim tilavetiyle balayp dua edilen iftar sonras organizasyona dair bilgilendirmede bulunan 15 Temmuz Güneydou ve Dou Anadolu Bölgesi Terör ehitleri, Gazileri ve Madurlar Federasyonu Dernei Kulp lçe Bakan Mefahir Olcay iftar yemeinin hazrlanmasnda emei geçen herkese teekkür etti. Olcay 15 Temmuz meydanlarnda nasl bir ve beraber olduysak bugün de bu iftar program vesilesiyle büyük bir aile olduumuzu herkese göstermi olduk. nallah bundan sonrada deiik etkinliklerle ehit ve gazi ailelerimizle bu programlarmz devam edecek. Bunun dnda 15 Temmuzun kültürü bu manada çok önemli. nallah 15 Temmuzda gösterdiimiz cesaret, kahramanl yeni nesillere de aktarma noktasnda kendimize bir görev edinmi olduk dedi. ftar program, okunan yemek duasyla sona erdi.

Ana Sayfaya Git