Şehit ailesi yalnız kalmadı

Diyarbakır'ın Silvan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Çelik, ilçede PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen güvenlik korucularının ailelerine başsağlığı diledi.

Haberler 14.11.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan Belediye Bakan Vekili Kaymakam Adem çelik, ilçede 7 Ekimde terör örgütü PKKya yönelik operasyonda ehit olan güvenlik korucular hsan Gür, Cevat Bilgiç ve Murat Bartevin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

çileri Bakanlnca Silvan Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam çelik, beraberinde ei uzman doktor Aye çelik, Silvan Alay Komutan Albay Gönen Süslü ile güvenlik korucusu hsan Gürün Dorukard mezrasnda, Cevat Bilgiç ve Murat Bartevin de Onbalar Mahallesinde yaayan ailelerini ziyaret etti.

GÜVENLK KORUCU

Acl ailelerle görüen çelik, onlara Jandarma Genel Komutan Orgeneral Arif çetinin basal dileklerini iletti.

çelik, devletin bütün imkanlar ile ehit ailelerinin yanlarnda olduklarn belirtti.

Sizlerin yannda durmaya devam edeceiz. ehitlerin çocuklar bizlere emanet. Onlara her alanda sahip çkacaz. diyen çelik, ehit ailelerini ve çocuklarn yalnz brakmayacaklarn aktard.

DACILAR BÖLGE

Silvann Daclar köyü mülki snrlar yaknlarnda 7 Ekimde jandarma komando timleri ile operasyon icra eden güvenlik korucusu hsan Gürün, teröristlerce döenen el yapm patlaycya temas etmesi sonucu patlama meydana gelmi, güvenlik korucular hsan Gür ve Cevat Bilgiç olay yerinde ehit olmutu.

Yaralanan Murat Bartev de 12 Ekimde Diyarbakrdan sevk edildii Ankara Gülhane Eitim ve Aratrma Hastanesindeki müdahalelere ramen kurtarlamamt.

Ana Sayfaya Git