Şehit ailesine taziye ziyareti

İl Valisi Hüseyin Aksoy, Şırnak'taki terör saldırısında yaralanan ve Ankara'da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Diyarbakırlı er Reşit Yıldız için kurulan taziye evini ziyaret ederek, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Haberler 27.05.2017 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Hüseyin Aksoy, geçen 15 Maysta rnakn Görmeç lçesinde bölücü terör örgütü mensuplarnca düzenlenen silahl saldrda ar yaralanarak kaldrld Gülhane Eitim Aratrma Hastanesinde yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak ehit düen Tankç Er Reit Yldzn ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

TAZYE ZYARET

Taziye ziyaretinde Vali Aksoya Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Musa çitil, Diyarbakr Cumhuriyet Basavc Vekili Kurtca Eker, l Jandarma Komutan Tugeneral Ali Demir, 16nc Mekanize Piyade Tugay Komutan Tugeneral Barbaros Kasar, Kayapnar lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Mustafa Klç ile l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan elik etti. Valilik açklamasnda, ehidimizin babas Ylmaz Yldz ve aile yaknlar tarafndan karlanan Vali Aksoy ve beraberindekiler aile yaknlarna ba sal temennilerinde bulundu. ehidimizin ruhuna okunan dualarn ardndan Vali Aksoy ve beraberindekiler taziye evinden ayrld denildi.

Ana Sayfaya Git