Şehitler anısına çeşme!

Silvan ilçesinde, terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşların anısına 6 çeşme yaptırıldı.

Haberler 03.02.2017 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamnda görevlendirme yaplan Silvan Belediyesi, ehit güvenlik güçleri ve vatandalarn ansna ilçe merkezinde çeitli yerlere 6 çeme yaptrd.

Belediye Bakan Kaymakam Adem çelikin talimat dorultusunda, ilçede vatandaa kaliteli hizmet sunulmas için youn çalma yürütülüyor.

BELEDYE BAKANININ GRM

Bu kapsamda terör örgütü tarafndan çeitli tarihlerde düzenlene hain saldrlarda ehit olan Uzman çavu Mehmet Ali Sarak, Özel Harekat ube Müdürü Ahmet Kabukçu, Üstemen Murat Taylan Öncel, güvenlik korucusu Abdulkadir Bekler ile vatandalardan 13 yandaki Frat Simpil ile 9 yandaki Hasan Ylmaz adna çeme yaptrd.

TE EHTLER çN CAM

Belediye Bakan Adem çelik, ehit Sarak adna eyh Halil mezarlnda, ehit Ahmet Kabukçu adna Esnaflar Camisi önünde, ehit Murat Taylan Öncel adna Ulu Cami önünde, Frat Simpil için Demirciler Sokanda, Abdulkadir Bekler için çeme Parknda ve Hasan Ylmaz için Aa çarda su hayrat yaptklarn belirterek, ehitlerimizin isimlerini yaatmak adna böyle bir çalma balattk. çemeleri tamamlayp vatandamzn hizmetine sunduk.dedi.

Ana Sayfaya Git