Şehitlerin fotoğrafları FETÖ’nün eski okullarında sergileniyor

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 20 kişinin fotoğrafı, Batman'da, FETÖ'nün kapatılarak Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen okullarına asıldı.

Haberler 16.01.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

15 Temmuz darbe giriiminde ehit olan 20 kiinin fotoraf, Batmanda FETÖden alnarak Milli Eitim Müdürlüüne devredilen okullarda sergileniyor.

15 Temmuz darbe giriiminden sonra FETÖye yönelik operasyonlar kapsamnda kapatldktan sonra l Milli Eitim Müdürlüüne devredilen eitim kurumuna, dardan görülecek ekilde FETÖnün darbe giriimi srasnda ehit edilen 20 kiinin fotoraflar asld.

15 Temmuz ehitleri Anaokulu, 15 Temmuz ehitleri lkokulu ve 15 Temmuz ehitleri mam Hatip Ortaokulunun bir arada olduu kampüsteki okullarn binalar ehitlerin posterleriyle donatld.

ehitlerin fotoraflar

l Milli Eitim Müdürü Mahmut Kurtaran, fotoraflarn, örencilere darbe giriimini en iyi ekilde anlatmak ve bu tip giriimlerin bir daha tekerrür etmemesi için çocuklar uurlandrmak amacyla asldn belirterek, darbe giriiminden büyük dersler çkarlmas gerektiini vurgulad.

Okul müdürlerinin özverili çalmasyla ehitlerin fotoraflarn hazrladklarn ifade eden Kurtaran, Gönül isterdi ki 250 kahraman ehidimizin resimlerini buraya asalm ama içeride zaten ehitler köemiz var. diye konutu.

Örencilerden Zeynep Meringin, 15 Temmuz ehitleri ismini tayan okulda okumaktan mutluluk duyduunu dile getirerek, Onlar görünce hiç unutmayacaz. eklinde konutu.

lkokul örencisi Zian Gürkan Seven de Okulumu çok seviyorum. Üstünde ehitlerin fotoraflar var. Güzel bir okul. Onlar gördüümde çok mutlu oluyorum. Polis elbisemi de giydim göreve hazrm. dedi.

Ana Sayfaya Git