Sen ne güzel komutansın

Siirt'te ilik bağışıyla 12 yaşındaki çocuğun hayata tutunmasını sağlayan Jandarma Uzman Çavuş Rahim Okan ödüllendirildi.

Haberler 08.11.2019 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Jandarma Komutanln ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, yaklak 2 ay önce lösemi hastas kz çocuuna kemik ilii banda bulunan Okan ile bir süre görütü.

Atik, Okana Bu davranndan dolay kutluyorum. Aldn dua sana yeter. dedi.

Evli ve 3 çocuk babas 47 yandaki Rahim Okan, bir hastann hayata tutunmasn salamann tarif edilemeyecek güzellikte bir duygu olduunu belirtti.

LK BAII YAPTI

Yaklak 2 yl önce Türk Kzlaya kan verdiini dile getiren Okan, 8-9 ay önce de kanmn ilik nakli bekleyen bir hastayla uyutuunu söylediler. 18-23 Eylülde de nakil gerçekletirildi. lik verdiim kiiyi tanmyorum. Sadece 12 yanda lösemili bir kz çocuu olduunu söylediler. dedi.

Kendisini ilik nakli için aradklarnda tereddütsüz kabul ettiini belirten Okan, ei ve yaknlarnn da kendisini bu düüncesinde desteklediini anlatt.

Okan, salkl vatandalar ba yapmaya davet ederek, Hiçbir riski ve ars yok. Ne kadar çok kan ba ve kan örnei olursa, nakil bekleyen hastalarn ans o kadar çok artar. diye konutu.

Okan, duyarl davran nedeniyle Vali Atik baar belgesi ve saat, l Jandarma Komutan Tugeneral Hüseyin Hilmi Atabay da takdir belgesiyle ödüllendirdi.

Ana Sayfaya Git