Sento Caddesi baştan sona kadar yenileniyor

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi’nin Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ile koordineli olarak kentin en büyük caddelerinden Sento Caddesi’nde yürüttüğü yol bakım çalışmaları devam ederken, bazalt taşlarıyla yenilenen caddede çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması amaçlanıyor.

Haberler 22.08.2019 - 01:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi ve Karayollar 9.Bölge Müdürlüünün, ehir içi ulam ve trafiinde önemli bir alan oluturan Sento Caddesinde koordineli olarak yürüttüü yaklak 60 milyon lira deerindeki alt yap yenileme projesi,kentte etkili olan scak havaya ramen devam ediyor. 50 bin metrekarelik alan kapsayan kaldrm çalmalar Karacada bölgesinden çkan bazalt talar deerlendirilerek yenilenirken, hem ehir içi hem ehir d ulamn salayan caddedeki çalmalarn yl sonuna kadar tamamlanmas amaçlanyor.

Önümüzdeki günlerde yeni hizmetlere balayacaz

lçedeki alt yap sorunlarn çözmek için çalmalara devam ettiklerini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, önümüzdeki günlerde yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Bakan Beyolu, Vatandalarmzn hak ettii hizmetleri kazandrmak için tüm birimlerimiz ve ekiplerimizle beraber youn bir gayret içindeyiz. Cumhurbakanmzn gösterdii yolda hizmet üretmeye devam edeceiz. Vatandalarmzn günlük yaantsn kolaylatrmak adna Balardaki alt yap eksikliini gidermek üzere önümüzdeki günlerde baz hizmetlere daha balayacaz dedi.

Ana Sayfaya Git