Sıcaklar bunalttı!

Sıcağa dayanamayan düğün davetlileri elbiseleriyle havuza atladı Termometreler 47 dereceyi gösterince ilginç görüntüler ortaya çıktı. Sıcaktan bunalan vatandaş otomobiliyle birlikte kendini de yıkattı

Haberler 05.07.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölge illerinde öleden sonra hava scakl 47 dereceyi gösterdi. Scaktan bunalan vatandalar serinlemek için ilginç yöntemler denedi.

Türkiyenin en scak illeri arasnda yer alan Diyarbakr ve anlurfada hafta içi 45 derecenin üstüne çkan scaklar artt.

Scaktan bunalan vatandalar serinlemek için çeitli yollar denedi. Baz vatandalar balarnn üstünü kapatp günein etkisini azaltmaya çalrken, bazlar ise parklardaki fskiyelerden akan su ile ellerini yüzlerini ykad. Scan etkisiyle bunalan bir vatanda, araç ykamak için kullanlan tazyikli su ile kendini slatt. Elbiseleriyle dakikalarca suyun önünde duran ahs, serinlemenin tadn çkartt. En ilginç görüntü ise bir düünde kaydedildi. Düüne katlan davetliler, oyun oynayp halay çektikten sonra scaa daha fazla dayanamayp elbiseleriyle havuza atlad.

ESNAF BUNALDI

lçede esnaflk yapan Aziz Sarmaca, havalarn çok scak olduunu söyleyerek, Bizim burada kavurucu scaklar var. Türkiyenin en scak bölgesi. Dükkann içini sulayarak, pervaneyi açarak serinlemeye çalyoruz ama o da fayda etmiyor. çok ar derecede scak. Aa yukar 55-60 derece bir scaklk var. Artk bunalyoruz. Rabbim bize yardmc olsun diye konutu.

Gece saatlerinde gerçekletirilen düüne katlan davetliler ise elbiseleriyle havuza atlayarak serinledi. Alparslan Geçgel ve Sevim ahinin düününde oyun oynayp halay çeken davetliler, bunaltc scaa dayanamayp havuza atlad. Elbiseleriyle havuza atlayan davetliler, renkli görüntülerin ortaya çkmasna neden oldu. Yetkililer, scak havann etkili olduu öle saatlerinde vatandalar fazla dar çkmamalar konusunda uyard.

Ana Sayfaya Git