Sıcaklıklara dikkat!

Önümüzdeki hafta için uyarıda bulunan Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, 'Bütün Türkiye’de sıcaklık mevsim normallerinin 6-7 derece altına düşecek. İstanbul’da sıcaklık 17-18 dereceye kadar düşecek.'dedi.

Haberler 31.05.2021 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meteoroloji Danman Prof. Dr. Orhan enin açklamalar u ekilde: Yeni haftada, bugünden itibaren Türkiyeye souk hava dalgas geliyor. Kar kyamet deil tabi ki. Alçak basnç hava dalgas, Karadeniz üzerine yerleiyor. Yaz aynn souk hava dalgas bu, bir hafta etkili olacak. Bütün Türkiyede scaklk mevsim normallerinin 6-7 derece altna düecek. Ani scaklk düüü ile gök gürültülü, imekli, yldrml yalar olacak.

Pazartesi günü bat bölgeler, Karadeniz, Trakya, Marmara, Ege Bölgesinin güneyi hariç ya görülecek. Sal günü genileyecek Antalya, Mula civar. çaramba günü ise Marmarann dousu, ç Anadolu, Dou Anadoluda etkili olacak.

SICAKLIKLAR DÜÜYOR

Yalar özellikle Karadeniz bölgesinde etkili olacak. Bu üç gün sonunda perembe günü ya çekiliyor, ama cumartesi, pazar devam edecek. stanbulda scaklk 17-18 dereceye kadar düecek. zmirde 22, Antalyada 27 derece olacak. Önümüzdeki hafta pazar günü scaklklar toparlayacak. ç bölgelerdeki yalara dikkat edelim.

Ana Sayfaya Git