Sigortacılıkta yeni bir soluk

Genel Merkezi Ankara‘da bulunan Grup Merkez Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kurulduğu 2006 yılından beri Türkiye’nin 79 vilayetinde Hasar Tasfiyesi konusunda bir ilke öncülük ediyor.

Haberler 07.05.2017 - 12:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Genel Merkezi Ankarada bulunan Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danmanlk Hizmetleri A.. 79 vilayetten sonra imdide Diyarbakrda. 2006 ylndan beri Türkiyenin hemen hemen tüm vilayetinde faaliyet gösteren Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danmanlk Hizmetleri A.. dün Diyarbakr ubesini görkemli bir törenle hizmete açt. Düzenlenen açl törenine çok sayda vatandata katld. Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danmanlk Hizmetleri A. Yönetim Kurulu Bakan brahim Türke Kocabey öyle dedi;

Doru Adres Grup Merkez Hasar

Grup merkez hasar bugün 79. Acentesini Diyarbakr da açmtr. çok deerli katlmclarn nezaretinde bugünden itibaren grup merkez hasar sigorta kapsamnda oluan her türlü zararn tasfiyesi ilemlerini yapmak üzere burada faaliyete balamtr. Burada ki çalmalarmzn ve burada ki acente müdürümüzün yüksek katklar ile en üstü seviyede yürütüleceine vatandalarmza kusursuz hizmet ilkesi gerei çok üstü seviyede hizmet verileceini inancm belirtmek istiyorum. Ülkemizde sigorta kapsamnda her türlü mal, eya ve deerin zarara uramas halinde doru adresin Grup Merkez Hasar olduunu Diyarbakr özelinde de Diyarbakr acente müdürlüü olduunu bir kere daha ifade etmeliyim.

Türkiye de bir ilki gerçekletiriyoruz

Bizler merkezi Ankara da olarak 12 yla yakn bir zamandr faaliyet yürütmekteyiz, Türkiye de bir ilki gerçekletirdiimizi ifade ediyoruz bu bizim için gururla ifade ettiimiz bir durum. Ancak son yllarda sigortaclkta meydana gelen gelimeler, sigorta faaliyetlerinin ülkemizin neredeyse tamamnda yürütülme usullerinde bir takm noksanlklarn olduunu, bir takm eksiklerin olduunu gözlemlemekteyiz. Yurttalarmzn sigorta kapsamnda uram olduklar zararlar noksanlklar biz im faaliyet alanmzn temelini oluturmaktadr. Vatandalarmza her türlü konuda danmanlk hizmeti vermeyi vatandalarmzn uygun görmesi halinde de zararnn ortadan kaldrlmas yönünde her türlü tasfiye ilemini yapmay arkadalarmz ve hizmet noktalarmz vastas ile her geçen gün artan baar ile sürdürmekteyiz.

Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danmanlk Hizmetleri A. Diyarbakr müdürü Abdusselam Arslan ise öyle dedi;

Tüm hemerilerimizi bekliyoruz

Yeni ofisimiz ile yeni yüzümüz ile Tüm Diyarbakrl hemerilerimizi bekliyoruz. Sigorta kapsamnda daha önce yaadklar maduriyetlerinin giderilmesi konusunda da herkesi bekliyoruz. Sadece bu esiz güzellikteki Diyarbakrda deil Yurdun neresinde olursa olsun her hangi bir Trafik Kazas sonucu hayatn kaybetmi olan vatandalarn geride braktklar anne, baba, e ve çocuklarna yönelik olarak da sigorta irketlerinden tazminat alma haklar vardr

Ayrca bizzat trafik kazas sonucu yaralanm ve hayatnn geriye kalan ksmn sakat olarak devam ettirmek zorunda kalan vatandalarmzn da tazminat alma haklar bulunmaktadr. Grup Merkez Hasar A. de madur vatandalarmza sigorta irketlerinden haklar olan bu tazminat bedellerini en üst seviyeden ve tam olarak almalarn salamaktadr dedi.

irketin genel faaliyetleri

irketin gerçekletirdii temel faaliyetler hakknda ksaca bilgi vermek gerekirse;

Bilindii üzere pek çok vatandamz maruz kald trafik kazalar ya da dier kazalar sonucunda sigorta kapsamnda olan haklarn tam olarak bilememektedirler. Bunun için çou zaman hakl olduklar halde, sigorta bünyesinde haksz duruma düebilmektedirler. Yani hem kaza hem de sigorta maduru olabilmektedirler. Sadece bu esiz güzellikteki Diyarbakrda deil Yurdun neresinde olursa olsun her hangi bir Trafik Kazas sonucu hayatn kaybetmi olan vatandalarn geride braktklar anne, baba, e ve çocuklarna yönelik olarak da sigorta irketlerinden tazminat alma haklar vardr.

Ayrca bizzat trafik kazas sonucu yaralanm ve hayatnn geriye kalan ksmn sakat olarak devam ettirmek zorunda kalan vatandalarmzn da tazminat alma haklar bulunmaktadr. Grup Merkez Hasar A. de madur vatandalarmza sigorta irketlerinden haklar olan bu tazminat bedellerini en üst seviyeden ve tam olarak almalarn salamaktadr.

Kendilerine yaplacak bavuru

Ayrca Vatandalar

-Ölümlü trafik kazalarnda kazann olu tarihinden itibaren geriye doru son 15 yl içerisinde, yaralanmal trafik kazalarnda ise son 8 yl içerisinde gerçeklemi kazalar için ilgili aracn trafik sigortasndan tazminat alma haklar bulunmaktadr.

-Sigortasz veya faili meçhul bir aracn sebep olduu trafik kazas sonucu meydana gelen ölüm, daimi sakatlk ile ilgili tazminatlar sigorta irketlerinden alnabilmektedir.

-lave olarak da yabanc plakal araçlarn kart trafik kazalarnda ki tazminatlarda bu kapsamda alnabilmektedir.

-Tüm bu ilemler için irketimiz araclyla ilgili yerlere bavuru yapld tarihten itibaren en geç 2-3 ay içerisinde kusur durumlarna göre kendilerine veya hak sahiplerine hak ettikleri tazminat ödemeleri yaplabilmektedir.

irketimizin gelecek dönem hedeflerine ilikin ksaca bilgi vermek gerekirse;

-Kurulduumuz 2006 ylndan itibaren bu güne kadar yürüttüümüz Hasar Tasfiyesi ilemlerinde profesyonel ve yurt geneline yaylm konusunda uzman personel ile gelecek dönemde de üstlendiimiz misyonumuzdan ödün vermeden hizmet kalitemizi her geçen gün daha da artrarak, vatandamza en iyi hizmeti ve her türlü destei salayarak vizyonumuzu daha yükseklere tamann gayreti içerisindeyiz.

-Profesyonel bir yönetim anlay ve effaflk prensipleri çerçevesinde yürüttüümüz bu hizmetler neticesinde elde ettiimiz baarmz sürekli klabilmek için

-Kalite standartlarmz her geçen yl daha da yükseltmek,

-Maduriyetleri giderilen ve hizmet götürülen vatandalarmzn memnuniyet düzeylerini her zaman üst seviyede tutmak,

-Sektördeki öncü konumumuzun kalcln devam ettirmek,

-Grup Merkez Hasar A. nin marka deerini daha da arttrmak,

-Her yl en az bir önceki yl gösterdiimiz hizmet performansmzn üstüne çkmak,

- Personelimizin moral ve motivasyonlar ile i baarlarn üst seviyede tutabilmek amacyla periyodik aralklarla eitim ve denetim programlar gelitirmeye yönelik güncel çalmalar yürütmektir.

Son olarak;

Grup Merkez Hasar irketine ulamak ve daha da detayl bilgi almak isteyen vatandalar için irtibat bilgilerimiz aada ki gibidir.

Adres: Merutiyet cd. NO: 29/1

Gsm: 0 549 721 51 79

Fax: 0 312 425 12 36

www.gmh.com.tr

Buna ilave olarak da; Genel Merkezimize ait 444 0 871 no lu hattan günün her saatinde arayp bilgi alnabilmekte ve yardm istenebilmektedir.

Diyarbakrda Frat Mah. Urfa Yolu Bulv. Dara Yap Kat No:50/1 D:28 Kayapnar/Diyarbakr da ki acente Müdürlüümüze 0 549 8073826 numaral telefonlardan ulama imknlarna da sahip bulunmaktadrlar.

Ana Sayfaya Git