Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi görevden alındı

Anestezi uzmanı olarak görev yaptığı Siirt Devlet Hastanesi’ne 1 Mart’ta başhekim olarak atanan Şeyda Kayhan görevden alındı.

Haberler 05.07.2018 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anestezi uzman olarak görev yapt Siirt Devlet Hastanesine 1 Martta bahekim olarak atanan eyda Kayhan, görevden alnmas sonras gazetecilere açklamalarda bulundu.

31 Mays 2018 tarihinde Siirt Devlet Hastanesindeki baz personellerin para karl fuha yönelik yer ve müteri temin ettii operasyonu hatrlatan Kayhan, yaplan operasyonda 3ü memur, 4 kii gözaltna alndn ve olayn ardndan kendisine mahalle basks yapldn iddia etti.

BAHEKM GÖREVDEN ALINDI

Görevden alnma olaynn sebebinin, Bahekimlii döneminde hastanenin özel irket tarafndan iletilen fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin anlamasnn iptal edilmesi olayyla da alakal olduunu iddia etti.

Bilindii üzere Anestezi uzman olarak görev yapt Siirt Devlet Hastanesine 1 Martta bahekim olarak atanan Kayhan, ilk olarak; irket tarafndan iletilen fizik tedavi ve rehabilitasyon birimini kapatm ve yaklak 27 çalann iine son vermi, Siirt Devlet Hastanesi personeliyle Fizik tedavi hizmeti vermeye balamt.

Ana Sayfaya Git