Siirtten geldi!

Siirt'ten 6 yıl önce 17 yaşında dağa kaçırılan oğlu İbrahim için gelen anne Cemile ile baba Osman Erdoğan da oturma eylemine dahil oldu.

Haberler 22.01.2020 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anne Erdoan, Kürtçe yapt açklamada, eyleme katlan baz annelerin çocuklarnn gelmesinin kendileri için de umut olduunu söyledi.

17 yanda daa kaçrld

Olunu henüz lise örencisiyken daa kaçrdklarn anlatan Erdoan, Yüreimiz yanyor. Artk yeter, hiçbir anne alamasn. Olumdan 6 yldr haber alamadm. Olumu almadan buradan gitmeyeceim. Sadece garibanlarn çocuklarn götürüyorlar. dedi.

Erdoan, 17 yandaki bir çocuun kaçrlmasnn vicdani olmadn belirterek, Olumuzu nerede aradysak Bilmiyoruz. diyorlar. Oysa götürürken nerede olduunu biliyordunuz. HDP olumuzu götürdü, baka kimse götürmedi. Olumuzu nasl götürdülerse ayn ekilde geri getirsinler. 6 yldr cierimiz yanyor. Dier çocuklarmzn varln unuttuk. Aklmz bamzdan gitti. eklinde konutu.

Olumu HDPden istiyorum

Baba Osman Erdoan da olunun kaçrlmasndan HDPnin sorumlu olduunu savunarak, Olumu HDPden istiyorum. HDP olmasayd olumu kim kaçracakt? Olum dönmeden buradan gitmem. Devletimize güveniyoruz. HDP çocuumuzu getirene kadar buradan ayrlmayz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git