Sınır ötesinde iki asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyinde ikmal konvoyunun geçişi sırasında PKK'lılar tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Piyade Teğmen Fikret Dinçer ile Piyade Astsubay Üstçavuş Volkan Tantürk askerin şehit olduğunu açıkladı.

Haberler 24.09.2019 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakanlktan yaplan yazl açklamada, Irak kuzeyinde 23 Eylül 2019 tarihinde, ikmal konvoyunun geçii esnasnda PKKl bölücü teröristler tarafndan önceden yerletirilen el yapm patlaycnn infilak etmesi sonucu 2 kahraman silah arkadamz ehit olmutur. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir ac ve üzüntüye boan bu olayda hayatn kaybeden aziz ehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahl Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine basal ve sabr dileriz denildi.

GÖLCÜKE EHT ATE DÜTÜ

Irakn kuzeyinde, ikmal konvoyunun geçii srasnda ehit olan Piyade Astsubay Üstçavu Volkan Tantürkün (31), Kocaelinin Gölcük ilçesinde yaayan ailesine ac haber verildi. Bekar olduu örenilen ehit Tantürkün baba evinin bulunduu sokaa Türk bayraklar asld.

ANTALYAYA EHT ATE DÜTÜ

Piyade Temen Fikret Dinçerin (26) ac haberi, Antalyann Serik ilçesinde yaayan ailesine verildi. Orta Mahalle 1017 Sokakta oturan ve ilçede servis oförlüü yapan baba Ali Dinçer ile anne Zübeyde Dinçere çocuklarnn ehit olduu haberi verildi. ehidin ailesinin oturduu eve, Türk bayra aslrken, sokaa da taziye çadr kuruldu. Evli ve 6 aylk kz babas olan ehit Fikret Dinçerin, gelecek hafta kz kardeinin düünü için ilçeye gelmeye hazrland örenildi. Dinçerin, Kahramanmaran Onikiubat ilçesine bal Dönüklü Mahallesi nüfusuna kaytl olduu belirtildi.

Ana Sayfaya Git