Şırnaklı çocuklar için akrobasi şöleni

Gençlik ve Spor Bakanlığınca gerçekleştirilen "Kardeşlik ve Spor" turnuvasının Şırnak etabının finallerinden sonra Karizma Show ekibi çocuklara gösteri sundu.

Haberler 10.08.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakanlnca gerçekletirilen Kardelik ve Spor turnuvasnn rnak etabnn finallerinden sonra Karizma Show ekibi çocuklara gösteri yapt.

Gençlik ve Spor Bakanl bünyesinden düzenlenen Kardelik ve Spor turnuvalar kapsamnda rnak etabnn finalleri Gençlik Merkezi spor salonunda yapld. Final maçlarnn ardndan Karizma Show ekibi, çocuklara görsel ölen sundu.

Gençlik ve Spor l Müdürü Lokman Ekinci, gazeteciler yapt açklamada, Kardelik ve Spor turnuvalarnn sadece Dou ve Güneydou Anadolu bölgelerindeki 9 ilin katlm ile yapldn belirtti.

Turnuvalarnn 27 Temmuz-19 Austos tarihleri arasnda finallerin de 20 Austosta anlurfada yaplacan kaydeden Ekinci, rnak etabnn 6 branta 180 sporcunun katlmyla gerçekletirdiklerini bildirdi.

Dou ve Güneydou Anadolu bölgelerinin bu tür etkinliklere aç ve muhtaç olduunu ifade eden Ekinci, öyle devam etti:

Karizma Show ekibi ABDde bulunan Harlem Globetrotters grubunun bir benzeridir. Burada güzel, elenceli bir gösteri yaptlar. Bu rnak için bir ilk, çok güzel bir etkinlik olacak. Ulusal arenada Türkiye ve dünya çapnda bilinen bir grup olmas çocuklarmz ayrca sevindiriyor ve çocuklarmzn ilgisi yükseltiyor. Bu tür etkinliklerin ilimizde, bölgemizde olmas çocuklarmz mutlu ediyor. En azndan önceki dönemlerin o olumsuz psikolojilerinden kurtulup farkl bir havaya girebiliyorlar.

çocuklarn Gençlik ve Spor l Müdürlüüne ait spor tesislerinden ayrlmak istemediklerini ve düzenlenen bu tür etkinliklere de 3-4 saat öncesinden geldiklerini dile getiren Ekinci, öyle dedi:

çocuklar buray ve sporu çok seviyor. Sporla ilgili yaplan etkinliklere gerçekten katlm çok yüksek. çocuklarn çok houna gitti, bu sevindirici bir ey. nallah rnak adna daha güzel günler çocuklarmz bekliyor, spor adna daha güzel çalmalarmz ve etkinliklerimiz olacak. Her ey rnak için.

Karizma Show basketbol gösteri takm sporcusu Emre Saraç da rnakl çocuklarn spora ihtiyac olduunu söyledi.

Sporun çocuklar için önemli olduunu anlatan Saraç, çocuklar elendirmeye geldik. nallah hep beraber mutlu ve huzurlu bir gün geçiririz. Ekibimizle birlikte rnakta olmaktan mutluyuz. çocuklara ov yapmann mutluluunu yaadk. Gururlandk. çocuklarmz ve kardelerimiz sporla büyüsün. diye konutu.

Gençlik ve Spor l Müdürlüünde antrenör Abdullah Ergin, Karizma Show basketbol grubunun hem büyükler hem de küçükler için çok güzel bir gösteri sunduunu belirtti.

Ergin, Küçükler için yaptmz bir etkinlikti, yetikinler de gösteriyi izlemeye geldiler. Hem büyükler hem de küçükler için iyi bir etkinlik oldu. Katldklar için rnak halkna ve çocuklarna ve buraya geldikleri için de Karizma Show ekibine teekkür ederiz. dedi.

10 yandaki Engelli Musa Sevim de gösterinin güzel olduunu aktard.

Ana Sayfaya Git