Siyer Vakfı, hicri 1442'yi "Ahlak Yılı" ilan etti

Hicri 1442 senesini "Ahlak Yılı" ilan eden Siyer Vakfı, "İnsaniyetin İşareti Ahlak" başlığı altında birçok çalışma ve etkinlik düzenleyecek.

Haberler 25.09.2020 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hicri 1442 senesini Ahlak Yl ilan eden Siyer Vakf, nsaniyetin areti Ahlak bal altnda birçok çalma ve etkinlik düzenleyecek.

Siyer Vakfndan yaplan açklamada, içinde bulunulan çada en çok eksiklii hissedilen deerlerden olan ahlak gündeme tamak amacyla hicri 1442 ylnn Ahlak Yl ilan edildii bildirildi.

SYER VAKFI

Yeni tip koronavirüs (Kovid -19) salgn dolaysyla vakf tarafndan yüz yüze yaplan programlar bu yl online olarak gerçekletirilecek.

Muhammed Emin Yldrm, erafettin Kalay, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Dr. Salih Selman, Bahadr Yeniehirliolu, Ramazan Kayan gibi alannda uzman isimler nsaniyetin areti Ahlak bal altnda, yl boyunca, Ahlak Medresesi, Gençlerle Ahlak Üzerine, Hayata Dair, Ahlak Kahramanlarmz, Yaayan çnarlarmz ve Hanmlara Özel konularnda dersler verecek.

Siyer Yaynlar tarafndan hazrlanan ve yaymlanan ahlak temal eserlerin yan sra, yl boyunca gerçekletirilecek programlar dijital ortama aktarlarak www.siyertv.com internet sitesi üzerinden takip edilebilecek.

Ana Sayfaya Git