Soğuk hava geliyor

Türkiye'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının pazar gününden itibaren kuzey ve iç kesimlerde 6 ila 10 derece düşmesi bekleniyor.

Haberler 23.10.2021 - 11:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Türkiyenin kuzey ve iç kesimlerinin, pazar günü sabah saatlerden itibaren Balkanlar üzerinden gelen souk ve yal havann etkisine girecei tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan duyuruya göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava scaklklarnn, pazar gününden balayarak kuzey ve iç kesimlerde 6 ila 10 derece dümesi, gelecek hafta ortasna kadar da mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altnda seyretmesi bekleniyor.

HAVALAR SOUYOR

Pazar günü Marmarada, pazar, pazartesi ve sal günleri ise Karadeniz, ç Anadolu ve Dou Anadolunun kuzeyi ile dousunda görülmesi beklenen yalarn, Karadenizin ky kesiminde kuvvetli yamur ve saanak, pazartesi ve sal günleri ise Dou Karadenizin iç kesimleri ile Dou Anadolunun kuzeydousunda karla kark yamur ve kar eklinde olmas öngörülüyor.

Kuvvetli meteorolojik hadiselerin meydana getirebilecei olumsuzluklara kar ilgililerin ve vatandalarn dikkatli ve tedbirli olmas, Genel Müdürlüün güncel tahmin ve uyarlarn takip etmesi önem tayor.

Ana Sayfaya Git