Sorunları yerinde görmek!

Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, hizmetten mahrum bırakılan ilçenin hakettiği güzelliklere kavuşması için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Haberler 03.01.2018 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan Belediyesi vatandalara daha iyi bir hizmet sunabilmek için merkez ve krsal mahallelerdeki sorunlar yerinde görmek için çalma balatt.

lçede temizlikten asfalta, içme suyundan yola, çocuk, kadn ve gençlere yönelik merkezlerden sosyal alanlara kadar uygulanan rutin belediye hizmetlerinin yan sra, Meslek Edindirme Akademisi ve Staj Merkezi, Kültür ve Sanat Merkezi, Kentsel Dönüüm, Silvan Entegre Kat Atk, Krsal Mahallelere 20 Cep Park, Engelli Yaam Merkezi, Tarihi Eserleri Gün Yüzüne çkarma, Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon gibi çok sayda proje uygulanmaya devam ederken dier yandan da merkez ve krsal mahallelerde vatandalarn sorunlarn yerinde tespit etmek için belediye bakan yardmclarn görevlendirdi.

Belediye Bakan Vekili Adem çelik, hizmetten mahrum braklan ilçenin hakettii güzelliklere kavumas için çalmalarnn aralksz devam ettiini söyledi.

Y BR HZMET çN

lçede kent parklar, ailelerin rahatlkla oturabilecei oturma alanlar ve yeil alanlar, çocuk oyun guruplar, asfalt çalmalar, kilitli parke ta çalmalar ve birçok alanda projeler gerçekletirdiklerini hatrlatan çelik, öyle konutu:

Belediyemizde görev yapan bakan yardmclarmzdan bir tanesini merkez dierini de krsal mahallelerimizin sorun ve skntlarn yerinde tespit etmek için görevlendirdik. Bakan yardmclarmz merkez ve krsal mahallelerdeki vatandalarmzn talep ve sorunlarn yerinde görüp raporladktan sonra vatandalarmzn talep ve sorunlarn çözüme kavuturacaz.

Ana Sayfaya Git