Sosyal belediyecilik!

Atilla "Sosyal belediyecilik yapıyoruz. Verilen kurslar gençler için büyük fırsat. Meslek öğrenme aşamasında olan gençler, kariyer basamaklarını çıkarken kursların faydasını görecek."

Haberler 10.04.2017 - 07:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamnda görevlendirilen Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, sanat ve mesleki eitim kurslarn denetledi.

Sümerpark Ortak Yaam Alannda açlan kurslarn atölyelerinde incelemelerde bulunan Atilla, kurslarda eitim gören çocuklarn seslendirdii arklar dinledi.

Sosyal belediyecilik yapyoruz

Atilla, Engelliler, çocuk, Mesleki Eitim ve Spor ube müdürlüklerinin çalmalarn denetleyerek, atölyelerdeki eitmenlerle sohbet etti, kursiyerlerin taleplerini dinledi.

Engelliler ube Müdürlüü bünyesinde engelli vatandalarn sosyal yaama katlmn salamak için açlan el sanatlar atölyesini inceleyen Atilla, engellilerle sohbet etti.

çocuklarn seslendirdii Türkçe, Kürtçe ve Arapça arklar dinleyen Atilla, resim, çini ileme ve bilgisayar iletme kurslarn gezip üretilen ürünleri inceledi.

- Kurslar gençler için büyük frsat

Kurslarn gençler için önemli olduunu belirten Atilla, Yaptmz hizmetlerle sosyal belediyecilik yapyoruz. Burada verilen kurslar gençler için büyük frsat. Meslek örenme aamasnda olan gençler, kariyer basamaklarn çkarken kurslarn faydasn görecek. Gençlerimiz sertifikal kurslar sayesinde meslek hayatna atldnda bir adm öne geçecek. dedi.

Her yatan insann kurslara katldn ifade eden Atilla, çocuklarn yeteneklerini gelitirme imkan bulduunu, kadnlarn ise bo vakitlerini güzel ekilde geçirdiini aktard.

Ana Sayfaya Git