Soylu o bölgede

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde son bir ayda 18 teröristin etkisiz hale getirildiği Sargir tepesine giderek, Sargir Tepesi Yasam Alanlı Güvenlik Kulesi'ni ziyaret etti, askerlerle sohbet etti.

Haberler 15.07.2018 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, bugün sabah saatlerinde Elaza geldi. l protokolü tarafndan karlanan Bakan Soylu, Jandarma Genel Komutanlna kazandrlan ve Elazda konulandrlan insansz hava arac (HA) ve silahl insansz hava araçlarn (SHA) inceledi. SHAnn mühimmatna imzasn atan Bakan Süleyman Soylu, daha sonra komuta merkezlerini gezdi. Elazdaki Jandarma Taktik HA Komutanlnda da incelemelerde bulunan Bakan Soylu, yetkililerden bilgi ald.

Ziyarette Bakan Soyluya Jandarma Genel Komutan Orgeneral Arif çetin, Vali çetin Oktay Kaldrm, Belediye Bakan Mücahit Yanlmaz, 8inci Kolordu Komutan Korgeneral Osman Erba, Tunceli Jandarma Bölge Komutan Tugeneral Vedat çolak, Elaz Jandarma Komutan Albay Necip çarkcolu, l Emniyet Müdürü Doan Cangül, Ak Parti Elaz Milletvekili Zülfü Tolga Aar ve dier protokol üyeleri elik etti.

BAKAN SOYLU, 1 AYDA 18 TERÖRSTN ÖLDÜRÜLDÜÜ BÖLGEYE GTT

çileri Bakan Süleyman Soylu, Elazdaki incelemelerinin ardndan helikopterle Tuncelinin Pülümür ilçesine geçti. Pülümürde son bir ayda 18 teröristin etkisiz hale getirildii Sargir tepesine giden Soyluya, Jandarma Genel Komutan Orgeneral Arif çetin de elik etti. Bakan Soylu, Sargir Tepesi Yasam Alanl Güvenlik Kulesini ziyaret etti.

Burada, Tunceli Valisi Tuncay Sonelden bilgi alan Soylu, kuleyi inceleyerek görev bandaki askerlerle sohbet etti. Bakan Soylu daha sonra Vana gitmek üzere Tunceliden ayrld.

Ana Sayfaya Git