Söz gençler'de süresi uzatıldı

Dicle Elektrik Dağıtım’ın kayıt dışı elektrik kullanımı ve israfa dikkat çekmek amacıyla “Söz Gençlerde” sloganıyla düzenlediği, yaklaşık 60 bin lira ödüllü yarışmasında son başvuru tarihi, başvuruların devam etmesi ve talep nedeniyle 18 Mayıs 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldı.

Haberler 01.05.2018 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elektrikte Kaçak ve srafa Kar En yi Mesaj ve Afi Tasarm yarmasna Dicle Elektrikin datm bölgesinde yer alan Diyarbakr, anlurfa, Mardin, Batman, Siirt ve rnaktaki lise ve dengi okullarda kaytl örencileri katlabiliyor. Yarmada birinci seçilecek eserin sahibi olan örenciye lise eitimi boyunca her yl için 5 bin liralk eitim bursunun yannda ailesiyle bir haftalk tatil hediye edilecek. Yarmada ikinciye yine lise eitimi boyunca her yl için 5 bin liralk eitim bursu ve üçüncüye ise her yl için 3 bin 500 liralk eitim bursu verilecek.

Son bavuru tarihi 18 Mays

Daha önce ödüllü yarmaya son bavuru tarihi 30 Nisan 2018 olarak açklanmt. Ancak lise örencileri, öretmenler ve velilerden gelen talep üzerine Dicle Elektrik, yarmann son bavuru tarihini 18 Mays 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatt.

Dicle Elektrik tarafndan balatlan Kaçak Elektrik ve srafa Kar En yi Mesaj ve Afi Tasarm Yarmasna bavuranlar, kaçak elektrik kullanmna kar kendi mesajn belirledikten sonra, mesaja uygun bir afi tasarmn, bavuru belgesiyle birlikte doldurarak Dicle Elektrikin ilan ettii bavuru adreslerine gönderecek veya irketin internet sitesi üzerinden dijital olarak yükleyebilecek. Yarma ile ilgili bavuru ve katlm koullarna ilikin detaylar Dicle Elektrike ait twitter ve facebook hesaplarnn yan sra irketin resmi web sitesi www.dicleelektrik.com.tr sayfasndan da paylalyor. Bavurular internet üzerinden de yaplabiliyor. Yarmada kazananlar 30 Mays 2018e Dicle Elektrikin web sitesinde duyurulacak.

Ana Sayfaya Git