Su kuyusuna düştüler

Şırnak'ta içi su dolu kuyuya düşen 2'si kardeş 3 kişinin cansız bedeni saatler süren uğraş sonrası çıkarıldı.

Haberler 05.12.2017 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Belveren beldesinde bulunan eski kömür ocaklar bölgesinde, 2si karde 3 kii, içi su dolu kuyuya dütü. 3 kiiyi arama ve kurtarma çalmalar AFAD, itfaiye ve UMKE ekipleri tarafndan saatlerce sürdü. Üç kiinin cesedi akam saatlerinde kuyudan çkarld.

SU KUYUSUNA DÜTÜ

Olay dün sabah saatlerinde, Balveren Beldesi yaknlarnda bulunan eski kömür ocaklar bölgesinde meydana geldi. Bölgede bulunan kendilerine ait malzemeleri almayan giden Abdurrahman Tunç, kardei Ömer Tunç ile dris nal, daha önce kömür çkartlan ve içi suyla dolan büyük ve derin kuyuya dütü.

2S KARDE Üç K

Olayn duyulmasndan sonra bölgeye ADAF, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. 2si karde 3 kiiyi arama- kurturma çalmalar devam ederken, rnak Valisi Mehmet Akta ve Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy da çalmalarn yapld bölgeye geldi.

VANDAN SU ALTI KURTARMA EKB BEKLENYOR

AFAD, itfaiye ve UMKE ekiplerinin çalmalar sonuçsuz kalnca, Vandaki su alt arama kurtarma ekiplerinden yardm istendi. Ekiplerin helikopterle Vandan rnaka gelmesi beklenirken, aramalara da devam edildi.

Su kuyusuna düen 2si karde 3 kiinin yaknlar ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kuyunun giriinde bekleyen salk görevlileri, ambulansa aldklar bu kiilere müdahale ederek, sakinletirmeye çalt. çok sayda rnakl da kuyu çevresindeki tepelerde oturarak, çalmalar izledi. Kuyu giriinde ve çevredeki hakim tepelerde konulanan jandarma ekipleri ise güvenlik önlemi ald.

3 KNN DE CESED çIKARILDI

Batman, Mardin ve rnak AFAD ekiplerinin 6 saat süren çalma sonrasnda 2 cenazenin çkarld su kuyusundan, yaklak 20 dakika sonra 3üncü ceset çkarld.

Abdurrahman Tunç (43), kardei Ömer Tunç (37) ile dris naln (36) cesetleri, rnak Devlet Hastanesinin morguna götürüldü.

Öte yandan Abdurrahman ve Ömer Tunç kardelerin aabeyi Ahmet Tunçun da 2009 ylnda ayn kömür ocanda meydana gelen göçükte yaamn yitirdii örenildi.

Ana Sayfaya Git