Sultan gönüllü üye!

MÜSİAD Mardin Şubesi'nin yapılan 6'ıncı genel kurulunda dünyanın en uzun boylu adamı olan Mardinli Sultan Kösen'e 'gönüllü üye' yapıldı. Genel kurulana katılanlar Sultan Kösen ile fotoğraf çektirmek için yarıştı.

Haberler 16.01.2017 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinde bir otelde düzenlenen MÜSAD Mardin ubesinin 5inci genel kurulunu, Vali Mustafa Yaman, resmi kurulularn müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve dünyann en uzun boylu adam Sultan Kösen de izledi. MÜSAD Mardin ube Bakan Nurettin Kasap güven tazeledii kongrede yapt konumada, ekonomik durgunluun önüne hükümetin ilan ettii cazibe merkezlerinin aktifletirilmesiyle geçileceine inandn söyledi.

Ortadou corafyasnda ve Türkiyenin etrafnda büyük skntlar yaandn ancak, Türkiyenin yoluna devam edeceini vurgulayan Nurettin Kasap, Ekonomi alannda gelecekle ilgili umudumuzu korumaktayz. Ülkemizin her türlü saldrya maruz kald son günleri de sabrla, metanetle atlatacaz. Ülkemizin aleyhinde sürdürülen tüm karalama kampanyalarna ramen, Mardin i dünyas olarak ülkemize ve ekonomimize güvenmekteyiz. Yatrm akmzla, üretim akmzla, yardmlamadan asla taviz vermeyeceiz dedi.

GÖNÜLLÜ ÜYE EDLD

Mardin Valisi Mustafa Yaman da MÜSADn Türkiyede yaptklarn ve yapacaklarn yakndan gururla takip ettiini belirtti. Yaman, MÜSADn özellikle son yllarda bütün dünyaya açlmas ve dünyann her tarafna üretim, i adam ve ticaret götürmesi ülkemiz için büyük kazanmlardr diye konutu.

Genel kurulda yeni üye olanlara üyelik rozeti taklrken, dünyann en uzun boylu adam olan 35 yandaki Sultan Kösen de gönüllü üye yapld. Dünyann en uzun boylu adam olan Kösene rozetini Vali Yaman ve MÜSAD ube Bakan Kasap, boynuna elleri yetisin diye platforma çkarmadan takt. Sultan Kösen, zor günler geçiren ülkenin ekonomisine katk salamaya çalan MÜSAD tebrik ederek, kendisinin de gönüllü üye olarak bu çorbada bir tuzunun olmasndan dolay duyduu memnuniyeti dile getirdi. Sultan Kösen, i adamlarn Mardine yatrm yapmaya davet etti.

Ana Sayfaya Git