Sur Belediyesi’nde stratejik plan hazırlığı

Sur Belediyesi Eşbaşkanı Filiz Buluttekin, Sur Belediyesi'nin 2020-2024 Dönemi Sur Belediyesi Stratejik Planı oluşturma çalışmaları kapsamında belediye temizlik ve makina ikmal ekipleriyle bir araya geldi.

Haberler 25.07.2019 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur Belediyesi, 2020-2024 dönemine ilikin belediye çalmalarnn vizyonunu oluturmak amacyla Sur Belediyesi Stratejik Plan oluturma çalmalarn sürdürüyor. Oluturulan Strateji Komisyonu araclyla, birim yöneticileriyle ilçe sakinlerinin katlm ve önerilerinden faydalanmak için avlu ve köy bulumalar eklinde sürdürülen toplantlar kapsamnda, belediye temizlik birimleri ve makine ikmal birimleri çalan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Sur Belediye Bakan Filiz Buluttekinin de katld toplantda, ilgili birimlerin çalmalar, çalmalarda yaanan sorunlar ve çözüm için gelitirilecek planlamalar ele alnd. lgili birimlerin Stratejik Plan çerçevesinde, görev ve sorumluluklarn anlatld toplantda, sorunlarn çözümünde kent dinamikleriyle yaplacak istiarelerin önemine vurgu yapld.

KAYYUM DÖNEMNDE ZORLUKLARLA KARILATIK

Toplantda, temizlik birimleri çalanlar ve yöneticileri, kayyum öncesi ve sonras kendi birimlerinde yaadklar sorunlar ve stratejik plan ile ilgili hedeflerini dile getirdi. Toplantda, tüm personel tek tek söz alarak kendi birimleriyle ilgili konutu ve önerilerde bulundu. Personeller, kayyum döneminde, plan oluturmada kendileriyle görü alveriinde bulunulmadn, bundan dolay yaanan iletiim ve koordinasyon eksikliinde zorluklarla karlatklarn anlatt.

PLAN çERçEVESNDE HZMET SUNACAIZ

Bakan Buluttekin, toplantya katlan tüm personele bugüne kadarki emekleri için teekkür ederek, personelin üzerine düen görevi yerine getireceine dair inancn ve güvenini dile getirdi. Buluttekin, belediyenin amacnn geni katlml, kolektif bir çalma sonucu olarak Sur Belediyesi Stratejik Plann oluturmak olduunu belirterek, belediye hizmetlerinin katlmc, planl, sistemli ve verimli bir ekilde yürütmek amacyla oluturacaklar plan çerçevesinde hizmet sunacaklarn kaydetti. Görü ve önerilerinin kayt altna alnd toplant, Buluttekinin açklamalarnn ardndan son buldu.

Ana Sayfaya Git