Suriyelilere kızılay eli!

Türk Kızılayınca gönderilen giyim, gıda, battaniye, temizlik malzemesi ve mamadan oluşan yardımı malzemeleri, Suriyeli ailelere dağıtıldı.

Haberler 15.02.2017 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bulunan bine yakn Suriyeli aileye, Türk Kzlay Genel Merkezince, yardm yapld.

Diyarbakra Kzlay tarafndan gönderilen giyim, gda, battaniye, temizlik malzemesi ve mamalar Suriyeli muhtaç ailelere datlyor. Diyarbakrda, bir depoda toplanarak yardma muhtaç Suriyeli ailelere datm sürerken, yardm alanlardan ve Diyarbakrda öretmenlik yapan Suriyeli Yasir brahim, yardmlar Suriyeli muhtaçlara ulatrdklarn söyledi.

brahim, 6 tr yardm geldiini belirterek, unlar dile getirdi:

6 TIR YARDIM

Yardmlar önce okuyan Suriyeli örencilerin ailelerine datyoruz, ardndan dier snmaclara veriyoruz. Bin aile için malzeme gönderildi. Düzenli bir ekilde plan yapp datmn yapyoruz. Hepsi çok mutlu oldu. Baz snmaclar ksa süre önce Halepten geldi. Battaniye, yiyecek ve içecekleri yok. Biz de buradan adreslerine götürüyoruz. Suriyede sava var ve sadece Türkiye bize kap açt. Yaplan yardmlardan dolay çok mutluyuz.

Ethem Sagir de gönüllü olarak Suriyelilere yardm ulatrdklarn ifade ederek, Türkiye devletine ve halkna teekkür ederiz. Suriyeli vatandalara her türlü yardm yapyorlar. Rabbim hem Türkiye hem de halkndan raz olsun. dedi.

Ana Sayfaya Git