Şuurlu nesiller yetiştirmeliyiz!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır'ın ve Türkiye'nin geleceğinin şuurlu ve eğitimli nesillerden geçtiğine dikkat çekerek bunun için kendileri başta olmak üzere herkese sorumluluk düştüğünü söyledi. Türkiye ve İslam düşmanlarının tek vücut halinde saldırdığını da anlatan Beyoğlu, "Buna karşı direnen bir liderimiz ve cumhurbaşkanımız var. Hepimiz bu mücadelede kendisinin arkasında dimdik durmalıyız" ifadelerini kullandı.

Haberler 04.11.2019 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Milli Birlik Cemiyeti Diyarbakr l Temsilcilii tarafndan düzenlenen Gençlik Ve Yerel Yönetimler konulu söyleiye katld. Balar Gençlik Merkezinde gerçekletirilen söyleide Beyolu, hem gençlere hitap etti hem de sorularn cevaplad. Konumasna dua ve Kuran Kerimden ayet okuyarak balayan Beyolu, birlik ve beraberlik mesajlar verdi.

Küffar Müslümanlara kar birlemi

Beyolu, gençlere yönelik yapt konumada birlik ve beraberlik mesajlar verdi. Beyolu, Birlik ve beraberlik içerisinde olmalyz. Müslüman uurlu olmakla mesuldur. Hakk ve sabr tavsiye etmelidir.

Birbirlerinin aleyhinde davranmamaldr. Dünyaya baktmzda küffar, Müslümanlara kar birlemi. Müslüman olmaynca kendi aralarnda kavga ediyorlar ancak söz konusu Müslümanlar olunca kendi aralarndaki kavgay brakp Müslümanlara saldryorlar. Rabbimize ükürler olsun bamzda uurlu bir lider var. Duruu ile dünyaya insanlk dersi veriyor. Liderimize ve ülkemize sahip çkmalyz. Kavga edersek hepimiz yara alrz. slamiyete ve Türkiyeye zarar veririz diye konutu.

Ak Parti bir dava hareketidir

Gençlerden aktif olarak siyasete girmelerini isteyen Beyolu, Sevgili gençler, cumhurbakanmzn ifade ettii gibi siyasete girmelisiniz. Mevcut artlarda Türkiyede siyaset yaplacak tek adres Ak Partidir. Ak Parti, partiden ziyade bir dava hareketidir. Partiler de insanlar gibi doar, büyür ve ölür. Nice partilerin sonu böyle oldu. Ama temelinde slam ve insan varsa bu hareket bitmez. Ak Partide bu var.

Eksiklerimizi kendi içimizde konualm ama darya kar dikkatli olalm. Basn yoluyla, sosyal medyada birbirimizi ypratmayalm. Birliimizi güçlendirelim ifadelerini kulland.

Bu gençlere sahip çkarsak geleceimiz kurtulur

Diyarbakrda sahip çklmas halinde toplumun yarnlarna k tutacak potansiyele sahip genç bir kitle olduunu belirten Beyolu, Balarda 135 bin örenci var. Fidan dikme etkinliimiz oldu. 200e yakn çocuk katld. Hepsi prl prl hayat dolu çocuklar. Bize sahip çkn dercesine bakyorlard. çok ciddi bir genç nüfusumüz var. Bugün sahip çkamazsak slamiyeti ve insanl anlatp iyi yetitiremezsek liseden sonra canavara dönüebilirler. Uyuturucunun, terörün, çetelerin tuzana düebilirler. Bundan hepimiz sorumluyuz. Sahip çkarsak çok deil 20 yl sonra Diyarbakr yeniden sahabeler ehri kimliine layk hale gelir.

çocuklar sosyal medya ve internetten kurtarp zaman ayrrsak gelecei kurtarm oluruz. uurlu, eitimli nesiller yetitirelim. te o zaman ehrimizi de ülkemizi de kurtaracak gücümüz olur. Peygamber efendimiz tek bana balad, sonra slam dalga dalga büyüyerek bugüne geldi. Biz de baarabiliriz. Sevgi, efkat ve güzel hasletlerle yaklaalm. Kardeliimizi bu ekilde büyütebiliriz. Müslüman Müslümana krdrtmayalm. Sorunlarmz sosyal medyada deil, kendi içimizde konuarak çözelim. O insanlar kazanm oluruz. Aksi takdirde kendimize de davamza da zarar vermi oluruz dedi.

Türkiyede alternatifi olmayan lider Cumhurbakan Erdoandr

Bize oy vermiyorlar diye halk suçlamaya hakkmz yok diyen Beyolu konumasn öyle sürdürdü:

Demek ki bir eyleri doru yapmamz. Gönüllere girememiiz. Emin olun insanlar ikna etme ve kazanma yoluna gidersek insanlar kazanm oluruz. Sizlerden Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann etrafnda kenetlenmenizi istiyorum. Beklediimiz birileri aday gösterilmedii zaman tepki gösteriyoruz, küsüyoruz. Kim zarar görüyor? Elbette davamz zarar görüyor. Bu doru deil. Bunlarn farknda olmalyz.

Türkiyede alternatifsiz tek lider Cumhurbakanmz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoandr. Kendisinin deyimi ile birlikte güçlüyüz, hep birlikte Türkiyeyiz. Türkiyemize çok büyük saldr ve kumpaslarn yapld bu dönemde güçlü liderlii ile ülkeyi ayakta tutuyor. Hepimize düen görev cumhurbakanmzn arkasnda dimdik durmaktr.

Ana Sayfaya Git