Taciz şüphelisi linç edilecekti

DİYARBAKIR'ın merkez Yenişehir ilçesinde bir binada, 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen M.Ş.E. (21) , esnaf tarafından darp edilerek polis ekiplerine teslim edildi.

Haberler 25.12.2017 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Merkez Yeniehir ilçesi air Srr Hanm ile Dicle Sokak keisiminde bulunan bir apartmannn giriinde saat 12.00 sralarnda meydana geldi. M..E., bir kz çocuunu bina giriine götürdü. Kz çocuunun barmas nedeniyle bina içerisinde oturanlar ve bina altnda dükkanlar bulunan esnaflar, binaya girdi.

ESNAF DURUMU FARK EDNCE

Kz çocuunu alayarak gören esnaf ve bina sakinleri M..E., isimli üpheliyi dövmeye balad. çevredekilerin haber vermesi üzerine çok sayda polis ekibi sevk edildi. Öfkeli grubun elinden güçlükle M..E.yi alan polis, otomobile bindirerek gözaltna ald. Polis, madur kz çocuunu gözyalar içerisinde çocuk ube Müdürlüüne götürdü. Olay sonras ve kz çocuunun polisler eliinde götürülmesini güvenlik kameras ile görüntülendi.

LNç EDLMEK STEND

Esnaf Hatip Dora, üst komularn ahs yakaladklarn ve hrszlk olay sandklarn söyledi. Dora, Ama taciz olay olduunu söylediler. Biz de insani olarak görevimizi yerine getirdik. Müdahale ederek polise teslim ettik. Empati kurdum 12 yanda çocuum var. Vicdanen rahat olmak için. Topluca bu olaylara müdahale etmezsek sonumuz kötü dedi.

Esnaf Muhammed Koç ise olay gördüünde esnaflarn kavga ettiini düündüünü ancak daha sonra olayn taciz olduunu örendiini belirterek, O an kardeimi düündüm. Elimden geleni yaptm. Toplum olarak bu tür olaylara kar çkmazsak devam gelir. Bunu yaptk bir daha olmasn diye konutu. Gözaltna alnan M..E. ile ilgili soruturmaya devam ediliyor.

Ana Sayfaya Git