Taciz olayı dedikodu!

Bağlar Yunus Emre Mahallesi'nde dün akşam halkın sokağa dökülmesine ve gece yarısına kadar devam eden gerginliğe sebep olan küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel taciz iddiaları dedikodu çıktı.

Haberler 28.06.2017 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Polisin okul ve çevredeki iyerlerine ait güvenlik kameralarn inceledikten sonra 8 yandaki bir kz çocuunun akam saatlerinde 11 yandaki 2 erkek çocuuyla birlikte Kazm Karabekir Okulunun bahçesine girdiini, cinsel içerikli herhangi bir durumun yaanmadn tespit etti. Bu çocuklarn birlikte oyun oynamasna kzan bir kiinin mahallede, küçük yataki bir kza taciz yaandn söyleyerek, halkn sokaa dökülmesine neden olduunu ortaya çkard.

POLS DEDKODUCULARI ARIYOR

Görüntülerde de tespit edilen 2 erkek ve 1 kz çocuun, pedagog eliinde bilgisine bavuran polis, çocuklarn verdii ifadenin. görüntülerle de ayn olduunu ortaya koydu. Bunun üzerine polis, ilemlerinin ardndan 3 çocuu da ailelerine teslim etti.

KAMERA KAYITLARI ORTAYA çIKARDI

Polis yetkilileri, kamera kaytlarnda ve çocuklarn alnan ifadelerinde herhangi bir cinsel taciz olaynn yaanmadn belirterek, dedikodu üzerine mahallelinin sokaa çktn tespit ettiklerini belirtti. Polis yetkilileri ayrca, cinsel taciz dedikodularn yayarak, halkn sokaa dökülmesine sebep olan kiinin yakalanmas için çalma balatldn aktard.

Ana Sayfaya Git