Taksicinin, 22 taksiyle sürpriz evlilik teklifi

DİYARBAKIR'da, 8 ay önce aracına binen Esranur Dinç (20) ile tanışarak, sevgili olan Ensari Alptekin (26), 22 taksi ve havai fişeklerle genç kıza sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu. Genç kız teklifi kabul ederken, çift, taksi konvoyu ile kent turu attı.

Haberler 27.04.2018 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkezde taksicilik yapan Ensari Alptekin, taksisine 8 ay önce müteri olarak binen Esranur Dinç ile tant. Arkadalklar ilerleyen Alptekin, genç kza sürpriz bir evlilik teklifi hazrl yapt. 22 taksiye Benimle evlenir misin? kelimelerinin harflerini ve baz simgeler koyduran Alptekin, araçlar merkez Yeniehir ilçesine bal Kent Orman Parkna gönderdi.

SÜRPRZ EVLLK TEKLF

Taksiler arka arkaya dizilirken, sürücüler havai fiek ve mealeleri de hazrlad. Bu srada Alptekin, hiçbir eyden haberi olmayan kz arkada ile parka geldi. Otomobilden inen genç kz, araçlar görünce aknlk yaad. Mealelerin yakld havai fieklerin atld alanda Alptekin, diz çökerek cebinden çkard yüzüü Dinçe uzatarak, evlilik teklifinde bulundu. aknlk yaayan genç kz, teklifi kabul etti. Genç çift, daha sonra taksi konvoyuyla kent merkezinde tur att.

Ana Sayfaya Git