Tanışık'tan Afrine destek

DİYARBAKIR Türkiye’nin terör unsurlarını temizlemek için Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na, teröre 16 canını veren Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Tanışık köyü sakinlerinden destek geldi. Acılarının hala ilk günkü gibi taze olduğunu ifade eden Faruk Yaman, "Terörün kökü kazınsın istiyoruz. Her zaman devletimizin yanındayız" dedi.

Haberler 03.02.2018 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesi Tank köyü Dürümlü mezrasnda 12 Mays 2016 tarihinde PKKl teröristler tarafndan bomba yüklü kamyonun patlatlmas sonucu 16 köylü hayatn kaybetti, 23 kii ise yaraland. Terör maduru Dürümlü mezras sakinleri Türkiyenin Afrine yönelik balatt Zeytin Dal Harekatna destek verdiklerini açklad. Hain bombal saldrda aabeyi ve kardeini kaybeden Faruk Yaman, aclarnn hala ilk günkü gibi taze olduunu ve olay hiç unutmadklarn ifade etti. Yaman, terörün kökünün kazlmasn istediklerini kaydetti.

Terör kimseye huzur vermiyor

Devletin terörü bitirmesini istediklerini ifade eden Yaman, Devletimiz terörü bitirsin, biz sonuna kadar destekliyoruz. Bu terör örgütü nerede olursa olsun kimseye huzur vermiyor. Bir madur olarak terör örgütünün kökü kaznsn istiyoruz. Her zaman devletimizin yanndayz. Ben rüya gördüm Cumhurbakan Erdoan bizim köye gelmiti. Ben, Cumhurbakanmz ve baka biri vard ama onu tanyamadm. Korumaszd. Buraya gelip bir yemek yedi. Öyle gördüm baka bir ey yoktu dedi.

Devletimizin yanndayz

Aclarnn ilk günkü gibi taze olduunu ve unutamad için depresyon ilaçlar kullandn kaydeden Yaman, unlar söyledi:

Acmz unutamyoruz. Her gün depresyon ilaçlar kullanyorum. Unutmuyoruz. Üzerinden 2,5 yl geçti hala dün olmu gibi olay hala yeni ve taze. Allah devletimize yardmc olsun, zeval vermesin. Devletimize, askerlerimize, polisimize Allah yardm etsin. nallah bu terör biter, huzura kavuuruz Türkiye olarak. Her zaman devletimizin yanndayz, devletimizin arkasndayz.

Ana Sayfaya Git