Tatlıcı'ya 10 yıl hapis!

Şeyhmus Tatlıcı, eşi Melissa Tatlıcı'yı darbedip, cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberler 30.01.2020 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul 2. Ar Ceza Mahkemesindeki durumaya, tutuksuz sank eyhmus Tatlc katlmad. Müdahil Melissa Tatlc ve taraf avukatlar ise durumada hazr bulundu.

Son iddialar sorulan Melissa Tatlc, sank hakkndaki tüm ikayetlerinin devam ettiini belirterek, Ben cinsel saldr ve darba maruz kaldm. Bunlar anlatmak benim için zor. Olay günü yaananlara ilikin olarak hiçbir eye rza göstermedim. Mahkemenin vicdanna snyorum. dedi.

Mütekinin avukat, müvekkilinin olay nedeniyle darp raporu ve sank hakknda uzaklatrma karar aldn, 30 Ocak 2018de ise suç duyurusunda bulunduklarn anlatarak, Cinsiyetçi ön yarglarla hareket eden sayn savcnn beyanlarna katlmyoruz. Sank aleyhine yorumlanmas gereken deliller madur aleyhine yorumlanmtr. Sann cezalandrlmasn istiyoruz. ifadelerini kulland.

TATLICIYA 10 YIL HAPS

Cumhuriyet savcs da söz alarak önceki celsede verdii mütalaay tekrar ettiini söyledi.

Sank avukat ise mütekinin boanma davas açldktan 6 ay sonra müvekkili hakknda suç duyurusunda bulunduunu, müvekkilinin üzerine atl suçlar ilemediini ifade ederek, beraat karar verilmesini istedi.

Davay karara balayan mahkeme heyeti, sank eyhmus Tatlcya, Melissa Tatlcya kar cinsel davranlarla vücut dokunulmazln ihlal ettii gerekçesiyle cinsel saldr suçundan önce 12 yl hapis cezas verdi. Yarglama sürecindeki davranlarn lehe neden sayan heyet, sann cezasn 10 yla düürdü.

Mahkeme heyeti, ald ceza miktarna göre yurt dna çk yasa uygulad sann, tehdit, kasten yaralama ve hakaret suçlarndan ise beraatine hükmetti.

stanbul Cumhuriyet Basavclnca hazrlanan iddianamede sann, Basit yaralama, hakaret, nitelikli cinsel saldr ve tehdit suçlarndan cezalandrlmas talep edilmiti.

Ana Sayfaya Git