TDV 149 ülkede çocukların gülen yüzü oldu

Dünyanın 149 ülkesinde 6 bin 500 kişilik gönüllü ve çalışan ekibiyle birlikte vekalet yoluyla kurban kesim çalışmaları yürüten Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), vatandaşların gönderdiği kurban etlerinin yanı sıra gittiği her ülkedeki çocuklara da balon, şeker, oyuncak, kıyafet gibi hediyeler dağıtarak mutluluklarına ortak oluyor.

Haberler 15.08.2019 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Afrikadan Asyaya, Uzak Doudan Güney Amerikaya, dünyann dört bir yannda mazlum ve madur corafyalarda ihtiyaç sahibi ailelere Türk milletinin emanetlerini ulatran Türkiye Diyanet Vakfnn yapm olduu yardmlar ihtiyaç sahiplerini hayata balarken, çocuklarn yüzlerine mutluluk yanstyor.

Kstl imkanlarla hem elenmeye hem de eitim hayatlarn sürdürmeye çalan çocuklar, Türk halknn kendilerine gönderdii yardmlar ve gönüllülerin küçük hediyeleriyle mutlu oluyor. Scak hava artlar, hastalklar, açlk ve yoksulluun getirdii olumsuzluklarla mücadele etmek zorunda kalan mazlum, madur ve muhtaç aileler, kendilerine uzatlan yardm eliyle hayata tutunmaya çalyor.

Türk milletinin hiçbir karlk beklemeden onlara yardm ettiini, gönüllülerin binlerce kilometre uzaktan ailelerini ve sevdiklerini geride brakarak srf onlarn mutlu olmalar için geldiklerinin farknda olan çocuklar, Türkiyedeki kardelerine selamlarn ve teekkürlerini gönderdi.

Ana Sayfaya Git