Tek hedefleri müslümandı!

Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bozan, 28 Şubat döneminde yaşanılanları anlattı.

Haberler 28.02.2018 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Bozan, partisinin il binasnda gazetecilere yapt açklamada, vefatnn 7inci ylnda Necmettin Erbakan and.

Erbakann 85 yllk ömrü boyunca yaanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve adil yeni bir dünyann kurulmas için çaba gösterdiini belirten Bozan, ancak iftiraya uradn, hapse atldn ve horlandn kaydetti.

Bozan, 28 ubat postmodern darbesinin Erbakan ve yol arkadalarna yönelik yapldn ileri sürerek, unlar kaydetti:

MÜSLYÜMANLARA CADI AVI BALATILMITI

28 ubat darbesi, tüketen bir ülkeden, üreten bir ülke olmaya hazrlanan ülkemize yaplmtr. Kokumu bat medeniyetinden kurtulup özüne, inancna dönmeye hazrlanan milletimize yaplmtr. Halkn emeini sömüren bir avuç beyaz adam yerine, halkn parasn halka hizmet için oluturulan havuz sistemine yaplmtr.

28 ubat postmodern darbesi nedeniyle ekonominin 250 milyar dolar zarara uradn belirten Bozan, binlerce insann hak ihlalleri yaadn anmsatt.

O dönemde dinini yaayan insanlarn hedef alndn savunan Bozan, 28 ubatta kamuoyunda slamc kimliiyle tannan Müslümanlar için cad av balatlmt. slamc kesimin önde gelenleri hapislere atlarak toplum sindirilmeye çalld. Dini kitaplar bile yasaklanmt. Ne acdr ki o tutuklama furyasnda tutuklanan onlarca Müslüman halen cezaevlerinde bu zulmü yaamaya devam ediyorlar. diye konutu.

Ana Sayfaya Git