Tek isteği bir bakım evine yerleştirilmek

Bağlar ilçesinde eşi tarafından terk edilen, engelli ve bakıma muhtaç 58 yaşındaki Tahir Tokur, yıllardır yalnız yaşadığını ve tek isteğinin bir bakım evine yerleştirilmek olduğunu belirtti.

Haberler 16.11.2017 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesine bal Fatih Mahallesinde yaayan 58 yandaki bir aya protez ve eker hastas Tahir Tokur, yaklak 4 yl önce ei tarafndan terk edildi. Küçük çocuklarnn anneleriyle gitmesinin ardndan 30 ve 28 yandaki erkek çocuklarnn da hapse dümesiyle yapayalnz kalan baba Tokur, yalnz bana hayata tutunmaya çalyor. Komularn verdii bir kap yemekle hayatn idame ettirmeye çalan bakma muhtaç Tokur, tek isteinin kendisinin bir bakm evine yerletirilmesi olduunu belirtti.

Sahipsizim, kimsem yok

Perdesiz, sobasz, yemek artklaryla ve kötü kokularla dolu bir evde hayatn idame ettirmeye çalan Tokur, bir ayann eker hastal nedeniyle kesildii imdi protez bacak kullandn, hastaln ilerlemesiyle dier ayann da imeye baladn, yüzünde yaralarn olumaya baladn ifade etti. Tokur, Sahipsizim, kimsem yok. çocuklarm hapiste, eim de terk etti beni. Hapisteki çocuklarmn biri 30 dieri 28 yanda. Ayam eker hastalndan dolay kesildi. Dier ayam da imdi yandan imeye balad. Tedavi olamyorum. Kimse yapmyor dedi.

Kalacak bir yer istiyorum

Koltuk deneiyle yürümeye çalan Tokur, bina sakinlerinin kendisine yardm ettiini kaydetti. Tokur, Bina sakinleri yardm ediyor. Yaklak 10 yldr böyle. 3 ayda bir engelli maa alyorum. Kalacak, bakm alacak bir yer istiyorum. Böyle olmuyor. Yüzümde yaralar çkt hastane de bana bakmyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git