Tek odalı evde hayata tutunuş

Gözlerini kaybetme tehlikesi bulunan eşi çalışamayan Samire Özdemir, 9 nüfusla tek odalı evde yaşam mücadelesi veriyor.

Haberler 13.05.2019 - 01:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda 7 çocuk annesi Samire Özdemir, çocuklarna hem annelik hem de babalk yapyor. Einin gözlerini kaybetme tehlikesi ile kar karya olan acl anne, tek odal evde yaam mücadelesi veriyor.

Batman Petrolkent Mahallesinde yaayan Samire Özdemir, çocuklarna hem annelik hem de babalk yapyor. 7 çocuunu okutabilmek için gündelikçi olarak evlere temizlie giden Özdemir, çocuklar için hiçbir fedakarlktan kaçnmyor. çocuklarnn geleceini kurtarmak isteyen Özdemirin ei lhan Özdemir de geçirdii rahatszlk sonucu gözlerini kaybetme tehlikesi ile kar karya kald. Tek odal evde yaam sava veren Özdemir ailesi yardm bekliyor.

HEM ANNE, HEM BABA

Yaad zorluklarla ilgili konuan Samire Özdemir, Benim 7 tane çocuum var. Bir odamz var, 9 kii bu odada yatyoruz. Benden baka çalan kimse yok. Evlere gündelik temizlie gidiyorum. Kn tavan çok kötü damlatyor. çocuklarmn üzerine naylon atyorum. 4 tane çocuum okuyor. 3 tanesi lise birinci snfa kadar okudular ama sonra okutamadm maddi durumdan dolay. Hiç olmazsa bu çocuklarmn okumalarn istiyorum, devam etmelerini istiyorum. Benim de gücüm yok artk. Temizlie gidiyorum kalmam. 7 çocua ben bakyorum, evin bütün ihtiyac, bütün yükü benim srtmda. Bir de ayriyeten eime de destek veriyorum. Eim de hasta. Hastalnn ad Behçet hastaldr. Diyarbakrda tedavi görüyor. Sa gözü görmüyor, sol gözüne de atm. Sol gözü için hastaneye gittik, doktor 7 bin lira para lazm dedi. Yüzde 80 kurtarrz diyorlar. Onun için de 7 bin lira para lazm. Bunun için de durumumuz hiç yok. Hiç olmazsa sol gözünü kurtarabilseydik yani tek derdim budur. çocuklarm okusunlar istiyorum. çocuklarma hem annelik hem babalk yapyorum dedi.

7 çocuuna ve eine bakan Samire Özdemir, hayrseverlerden yardm beklediini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git