Temiz bağlara araç filosu!

Bağlar Belediyesi, ilçedeki temizlik sorununu çözmek için araç filosuna 90 yeni araç ekledi. Yeni alınan araçları tanıtan Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar halkının yoğun şikayetlerine konu olan temizlik sorununu kökten çözeceklerini söyledi. Başkan Beyoğlu,”Yeni alınan sıfır ve modern araçlarımızla beraber titiz bir çalışma yürüterek Bağlar sokaklarına temizliği ve huzuru getireceğiz.

Haberler 01.08.2019 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesinin ilçedeki temizlik sorununu çözmek amacyla satn ald son model gelimi teknolojinin özelliklerini yanstan 90 temizlik arac görücüye çkt. Bir süre önce yaplan ihale ile satn alnan araçlar belediyenin Makine kmal Müdürlüü tarafndan teslim alnd. lçede vatandalarn ikayetlerine konu olan temizlik sorununu ortadan kaldrmak amacyla Temiz Balar sloganyla çalma balatan Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,yeni araçlar inceledi. Yeni alnan aracn direksiyonuna geçen Bakan Beyolu bir süre deneme yapt.

Birbirinden farkl özelliklere sahip olan araçlar arasnda çöp toplama,süpürme,harfiyat tama,sokak temizleme,cadde ykama ve cami ykama temizleme gibi önemli araçlar yer alyor.

Balarn Temizlik Sorunu Kalmayacak

Balarmzn ciddi anlamda temizlik sorunu var. Bu amaçla araç filomuza 90 yeni araç ekledik diyen Bakan Beyolu,Balar sokaklarnn bundan sonra kötü görüntüler yerine temizlikle gündeme geleceini söyledi. Beyolu,haleyi yaparken firmadan özellikle araçlarn teknolojinin son imkanlarna sahip olmasn istedik. Hepsi sfr kilometre,modern özelliklere sahip araçlardr. Bir yerde huzur temizlikle balar. Bir yer temiz deilse orada ne yapsanz anlam kalmaz. Temizlik huzurdur,bar ve kardeliktir. Bizim anlaymzda hizmet vardr,siyaset yapmak yoktur. Balar bizim dönemimizde ciddi bir hizmet görecek. Bunu hem kendi imkanlarmzla hem de uyum içerisinde çalacamz devletin ilgili kurumlaryla beraber gerçekletireceiz.

Ekiplerimiz Her Gün Sokaklarda Olacak

Hizmet akyla gece gündüz çalyoruz. Önemli projelerimiz var. Kadnlara,çocuklara,engellilere yönelik önemli projelerimizi hayata geçireceiz. Balarmzn sokaklar tertemiz olacak. Kötü kokular ve pislik yerine temizlik kokacak,gül kokacak. Vatandalarmz bu hizmeti yaayarak fark edecekler. Temizlik seferberlii balattk. Ekiplerimiz yeni araçlarmzla beraber her gün sokaklarda olacak. Biz halkmz seviyoruz. Bunu da sokaklarmz temiz tutarak ve hizmet yaparak göstereceiz ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git