Temizlikçi, bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

ŞANLIURFA'da apartman dairelerinde merdiven temizleyen Halil Maviçiçek (27), otobüs durağında bulduğu ve içerisinde bin 150 lira olan cüzdanı, sahibi Ramazan Yavuz'a (38) teslim etti. Ramazan Yavuz, davranışından dolayı Halil Maviçiçek'e sarılarak teşekkür etti.

Haberler 24.06.2018 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kamberiye Mahallesinde yaanan olayda; demir doramac Ramazan Yavuz, nakliye borcu ve taksit ödemesi için yanna ald cüzdann düürdü. Yavuzun düürdüü cüzdan ise sabah saatlerinde temizlie giden 3 çocuk babas Halil Maviçiçek durakta buldu. Bulduu cüzdanla birlikte polis merkezine giden Maviçeçek, içerisinde bin 150 lira para bulunan cüzdann sahibine telefonla ulat.

TEMZLK ELEMANI CÜZDAN BULDU

Cüzdann kaybettii için büyük bir üzüntü yaayan Ramazan Yavuz, gelen telefonla polis merkezinde bekleyen Halil Maviçiçekin yanna gitti. Burada polis eliinde cüzdann sahibine teslim eden Maviçiçek, Ben sabah merdiven ykamak için ie çktmda durakta bir cüzdan buldum. Hemen en yakn karakola giderek cüzdann sahibine ulatk. Benim aylk kazancm bin liradr. Ancak cüzdanda bin 150 lira vard. Benim çocuklarmn boazndan haram para geçmesin. diye cüzdann sahibini aradm. Onu teslim ettim çok mutluyum dedi.

CÜZDAN SAHBNE TESLM EDLD

Kaybettii cüzdannda ehliyet ve kimliinin de bulunduunu ifade eden Ramazan Yavuz, kendisine cüzdann teslim eden Maviçeçeke sarlp teekkür etti. Bu devirde böyle insanlarn bulunmasndan dolay minnettar olduunu kaydeden Yavuz, Ben sabah ie gittiim srada nakliye ve borç taksitini yatrmak için cüzdanm yanma aldm. Ancak bir süre sonra cüzdanm düürdüümü fark ettim. Bulunduum yerlere ve iyerlerine gidip cüzdanma bakmama ramen bulamadm. Bir süre sonra polis beni arad cüzdan kaybedip etmediimi sordu. Bende evet deyince polis merkezine gittim. Sa olsun cüzdanm bulan Halil kardeim bana teslim etti. Bu devirde böyle insanlarn bulunmas gerçekten çok zor ona çok teekkür ediyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git