Tenzile Erdoğan Hatırına Orman

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Tenzile Erdoğan Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Haberler 15.03.2018 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Gençlik Vakf (TÜGVA) Diyarbakr l Temsilciince, Tenzile Erdoan Hatra Ormanna fidan dikimi dolaysyla tören düzenlendi.

Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, törende yapt konumada, milli ve manevi bir kimlikle deerlerini bilen, öz güveni olan gençler yetitirmek amacyla kurulan TÜGVAnn Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann annesi adna orman oluturmasnn anlam tadn söyledi. Güzelolu, nanan, çalan ve bu hedefler dorultusunda buluan gençlik en büyük güvencemizdir. dedi.

HATIRA ORMANI

Güzelolu, Cumhurbakan Erdoann 17 Mart Cumartesi günü Diyarbakra geleceini aktararak, nallah Diyarbakr tek yürek ve tek ses olarak Cumhurbakanna olan sevgisini alanlarda haykracak. ifadesini kulland.

Konumalarn ardndan Vali Güzelolu ve beraberindekiler ehitler Astsubay Ömer Halisdemir ile Erol Olçok ve olu Abdullah Tayyip Olçok adna hazrlanan fidanlar toprakla buluturdu.

Güzelolu, etkinlie katlan örencilerle öz çekim yapt.

Programa, Vali Güzelolunun ei Aye Güzelolu, Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, TÜGVA Diyarbakr l Temsilcisi Mahmut Yamur, Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs ükran Mermut, örenciler ve vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git