Tepki çeken görüntüler

Devrilen tırdaki bayram şekerleri ile çikolatalar yağmalandı. Yaralı sürücüye yardım etmek yerine dökülen malları yağmaladılar.

Haberler 26.04.2022 - 02:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFA - anlurfada devrilen trdan yol kenarna saçlan bayram ekerleri ile çikolatalar, yoldan geçenler tarafndan yamaland. Tr içerisinde skan sürücüye yardm etmek yerine dökülen malzemelerin yamalanmas tepkiye neden oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün anlurfann Viranehir ile Ceylanpnar ilçelerini birbirine balayan karayolu üzerindeki Ceylanpnar Tarm letmeleri Müdürlüü (TGEM) Beyazkule ile Aslanbaba mevkisi arasnda yaand. Geyit A.nn kulland bayram ekeri ve çikolata yüklü tr kontrolden çkarak arampole devrildi. Kazada araçta skan sürücü olay gören TGEM çalanlar tarafndan çkartld. Olay yerine giden salk ekiplerinin ilk müdahalesinin ardndan Viranehir Devlet Hastanesine kaldrld. Burada tedavi altna alnan sürücünün durumunun ar olduu gerekçesiyle anlurfa merkeze sevk edildi.

Sürücüye yardm etmek yerine çikolatalar yamaladlar

Devrilmenin etkisiyle eker ve çikolata paketleri yol kenarndaki araziye saçld. Trn devrildiini görenler, yardma gitmek yerine etrafa saçlan eker ve çikolatalar toplamaya balad. Ksa sürede olay yerine çok sayda araç ile vatanda geldi. Vatandalar jandarma ekipleri gelmeden önce yerdeki eker ve çikolatalar toplamak için adeta birbirleriyle yart. Cep telefonu kamerasna yansyan görüntülerde büyük küçük demeden herkesin eker ve çikolatalar yamalad gözlendi. Arazideki eker ve çikolatalar toplayan vatandalar, araçlarnn içerisini doldurup evlerine götürdü. Sosyal medyada paylalan yama görüntüleri dier vatandalarn ise tepkisini çekti.

Ana Sayfaya Git