Terör mağduru Silopili öğrenciler, özel uçakla Antalya gezisine götürüldü

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde, terör olaylarından etkilenen 184 öğrenci, 'Biz Anadoluyuz' projesi kapsamında, özel uçakla 2 günlük Antalya gezisine götürüldü.

Haberler 12.11.2017 - 11:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca yürütülen, Biz Anadoluyuz projesi kapsamnda, Antalya gezisine götürülecek terör maduru 184 örenci, velileriyle sabah erken saatlerde Silopi Dicle lk ve Ortaokulu bahçesinde topland. Burada aileleri ile vedalaan çocuklar, üç otobüsle rnak erafettin Elçi Havalimanna götürüldü. Öretmenlerinin gözetiminde kendilerine tahsis edilen özel uçakla Antalyaya gidecek örenciler ilk kez uçaa binmenin heyecann yaad. 5 yldzl otelde, 2 gün konaklayacak örenciler, Antalyada çeitli tarihi ve kültürel yerleri gezecek, ardndan Silopiye dönecek.

ANTALYA GEZS

Örencileri uurlamaya gelen Silopi lçe Milli Eitim Müdürü Bülent Dayanan, proje hakknda bilgi vererek, gezinin çocuklar üzerinde olumlu etkiler yaratacana inandn söyledi.

lk kez Antalyaya gidecei ve ilk kez uçaa binecei için heyecanl olduunu belirten örencilerden Afin Öymen de geziyi düzenleyenlere teekkür etti. Örencilerden Emirhan Demir de rnak dna ilk kez çkaca için çok heyecanl olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git