"Terörle mücadelenin en önemlisi vatandaşın desteğidir"

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, "İlimiz artık huzur, güven ve emniyetle anılıyor, anılmaya da devam edecek. Yıllardır başımıza musibet olan bu hain terör örgütünü inşallah bu ilde bir tane kalmayıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Haberler 14.11.2017 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Ustaolu, mahalle bulumalar kapsamnda Yükseli Mahallesindeki taziye evinde vatandalarla bir araya gelerek, onlarn sknt ve taleplerini dinledi.

Ustaolu, burada yapt konumada, hizmetlerin en önemlisinin, bu kentte terörün adnn anlmamas olduunu söyledi.

Allaha ükür bugün polisimiz, askerimiz ve korucumuz ilimizin her da ve tepesinde bayramz dalgalandryor. Her aacn dibinde ve maarann içine kadar hakim olan bir güvenlik gücümüz var. diyen Ustaolu, öyle devam etti:

limiz artk huzur, güven ve emniyetle anlyor, anlmaya da devam edecek. Yllardr bamza musibet olan bu hain terör örgütünü inallah bu ilde bir tane kalmayncaya kadar mücadelemizi sürdüreceiz. Bunun en çok maduru sizlersiniz. Maduriyetin giderilmesi adna tüm vatandalarn devletimize yardmc olmas lazm. limizin huzur ve güven ehri olmas için herkese sorumluluk düüyor. Sadece polis ve jandarmamzn tek bana terörle mücadele veremeyeceini hepimiz biliyoruz. Bunlarn bir sürü kanal ve mücadele yöntemi var ama terörle mücadelenin en önemlisi vatandan desteidir. Bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da vatandalarn devletine, milletine ve bayrana sahip çkmas gerekiyor.

GÜVENLK GÜçLER

Teröre sempati duyan, tevik eden, yardm ve yataklk yapanlarn güvenlik güçlerine bildirilmesinin, terörle mücadele önem tadn vurgulayan Ustaolu, sürekli vatandan yannda olduklarn dile getirdi.

Ustaolu, Telefonum her gün açk. Bazen muhtarlarla bir araya geliyoruz. Yeter ki bu ilde vatandamz 24 saat kafasn yasta koyduunda güvenli ve rahat ekilde uyusun. Devletin bu hizmetini görsün diye koturmaya çalyoruz. Kimin ne sknts varsa kapmz her zaman açk. diye konutu.

Vatandalar dinleyerek sknt ve talepleri ilgili birim müdürlerine not aldran Ustaolu, gereken ilemlerin yaplacan ifade etti.

Mahalledeki incelemelerinin ardndan Erhan Onur Güler Kayak Tesisine geçen Ustaolu, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Bilal Elkatmtan tesis hakknda bilgi ald.

Toplantya, l Emniyet Müdürü Yaman Arlar, kurum amirleri ve vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git