Terörün Yüzünü Gösteren Sergi!

PKK ve FETÖ'nün saldırıları sonucu şehit düşenler ile saldırıların yol açtığı tahribatın fotoğraflarının da yer aldığı "Terörün Gerçek Yüzü" sergisi açıldı

Haberler 15.12.2017 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda PKK ve Fetullahç Terör Örgütünün (FETÖ) saldrlar sonucu ehit düenler ile saldrlarda oluan tahribatn fotoraflarnn da yer ald sergi açld.

Kamuda çalan ehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanma ve Yardmlama Derneince (KAM-ADER) merkez Kayapnar Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezinde 10-17 Aralk nsan Haklar Haftas etkinlikleri kapsamnda Terörün Gerçek Yüzü konulu fotoraf sergisinin açl gerçekletirildi.

Açla katlan Vali Yardmcs Tuba Koala, Dernek Bakan Ahmet Büyükburç bilgi verdi.

TERÖRÜN HEDEF NSANDIR

Büyükburç, yapt açklamada, nsan Haklar Haftas etkinlikleri kapsamnda sergiyi açtklarn, Türkiyenin yan sra Filistin ve Suriye bata olmak üzere dünyada mazlum ve Müslüman ülkelere yaatlan vahetleri sergide yer alan fotoraflarla dünyaya duyurmak istediklerini söyledi.

Sur, Cizre, Nusaybin ve Hakkaride PKKnn yapt vahetleri ve zulmü aktarmak istediklerini ifade eden Büyükburç, öyle konutu:

Sergide, dünyann birçok yerinden Arakandan Suriyeye, Filistine, Diyarbakra kadar 150ye yakn fotoraf var. Bu haftann insanla huzur ve bar getirmesi temennisinde bulunuyoruz. Sergide, Fetullahç Terör Örgütünün 15 Temmuz darbe giriiminde ve terörle mücadelede Nusaybin ve Surda ehit düenlerin fotoraflar da yer alyor. Terörün hedefi insandr. Gelin hep birlikte dünyada yanan atei söndürelim. Bütün vatandalar sergiye bekliyoruz. Gelsinler terör bu ülkeye neler yapm, insanlarmz nasl katletmi görsünler.

Aralarnda PKK ve FETÖnün saldrlar sonucu ehit düen güvenlik güçleri ve sivillerin yan sra terörün yaatt tahribatn fotoraflarnn yer ald sergi, 20 Aralka kadar açk kalacak.

Ana Sayfaya Git