Tik-tok terbiyesizi şartlı bırakıldı!

Türbedeki videosuyla tepki topladı; yeni çekim için gittiği Midyat’ta gözaltına alındı. İfadesinden sonra savcılığa sevk edilen Hazar Ş. Şartlı olarak salı verildi.

Haberler 21.04.2021 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanadaki çoban Dede Türbesinde çekip, sosyal medyada paylat video ile tepki toplayan Hazar ., Mardinin Midyat ilçesinde, bir arkadann evinde gözaltna alnd. Hazar .nin Midyata, yeni çekimler için gittii belirtildi.

Adanann çukurova ilçesindeki çoban Dede Türbesinde ilahi eliinde uygunsuz hareketler yaparak video çeken Hazar ., görüntüleri TK-TOK adl video paylam sitesinde yaynlaynca tepki çekti. Adana Cumhuriyet Basavcl, slami deerlere hakaret ettii öne sürülen Hazar . ile ilgili soruturma balatt. Hazar nin, Mardinin Midyat ilçesinde olduu tespit edildi. Mardin l Emniyet Müdürlüü ekipleri, Hazar nin, Midyatta bulunan arkadann evine operasyon yapt. Gözaltna alnan Hazar . dün sabah saatlerinde Midyat savclnda ifade verdi. çkarld hakimlikçe adli kontrol artyla serbest brakld. Bu arada Hazar nin Midyata TK-TOK için yeni çekimler yapmak için gittii örenildi.

Ana Sayfaya Git