Tiyatro sahnesinde sürpriz evlenme teklifi

Bitlis’te özel şirkette makine mühendisi Sabit Erhan, Ahmet Eren Özel Uygulama ve Eğitim Okulu'nda öğretmen Figen Çatal'a tiyatro sahnesinde evlenme teklifi aldı. Sürpriz teklif karşısında şaşıran Çatal, gözyaşlarına boğuldu.

Haberler 21.05.2017 - 12:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitliste özel irkette makine mühendisi Sabit Erhan, Ahmet Eren Özel Uygulama ve Eitim Okulunda öretmen Figen çatala tiyatro sahnesinde evlenme teklifi ald. Sürpriz teklif karsnda aran çatal, gözyalarna bouldu.

Bitliste 3.5 yldr öretmenlik yapan ayn zamanda Bilim Sanat Tiyatrosunda Yönetmen Yardmcs olan Bursal Figen çatal, Nereye adl oyunu, ekibiyle birlikte Kültür Merkezinde sahneledi. Oyun sonunda seyircileri selamlayan ekiple birlikte çataln erkek arkada Sabit Erhan da elinde bir buket çiçekle sahneye çkarak iir okumaya balad. zleyenlerin akn baklar arasnda diz çöken Erhan, çatala evlenme teklif etti. Teklif karsnda aran çatal, Evet derken erkek arkada Erhana sarlp alamas büyük alk ald.

NE OLDUUNU ANLAYAMADIM

Süprizin kendisini çok mutlu ettiini belirten çatal, Bata ne olduunu anlayamadm. Önce mumlar yand, ardndan erkek arkadam benim en sevdiim iiri okumaya balad. Evlenme teklifini çok istiyordum. Onu sahnede yapm olmas mutluluuma mutluluk katt. Ailem için de bu sürpriz oldu. Bana yaplan teklifi onlar da sosyal medyadan örendiler. Bu süprizi bana hazrlayan tüm ekibe teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git