Tiyatrocu gençler!

MUŞ'taki tiyatro grubunun üyesi 20 genç, Yelalan köyü okulunu baştan aşağı yeniledi. Tiyatrocular, okulun elektrik ve su tesisatını yeniledi, sınıfları boyayıp, temizledi.

Haberler 19.03.2019 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü ile Damla Sanat Merkezi Dernei, Okullar Güzelletirme Projesi kapsamnda merkeze bal Yelalan Köyü lkokulunu onarmak için kollar svad. Haftasonu tatilinde, l Müdürlüü ve Damla Sanat Merkezi Dernei üyesi 20 tiyatrocu genç, malzemeleriyle köy okulunun yolunu tuttu. l Müdürlüü ve sponsorlarn desteiyle öncelikle okulun su ve elektrik tesisat yenilendi. Daha sonra ellerined boya ve frçalar alan 20 tiyatrocu, okulun 3 snfn da boyayp, temizledi.

GENçLERN DAYANIMASI

Cuma günü öleden sonra baladklar çalmay pazar günü akama doru bitiren tiyatrocular, sivil toplum kurulularnn bata eitim olmak üzere çeitli konularda yardmc olmas gerektiini bildirdi. Mu Alparslan Üniversitesi örencisi olduklarn belirten tiyatro oyuncular, miniklerin daha salkl ortamda ders görmelerinden duyduklar mutluluu dile getirdi.

Yelalan Köyü Muhtar Suphi Yal, Gençlik ve Spor l Müdürlüü ile Damla Sanat Merkezinin okullarn yenilemesi sebebiyle teekkür etti. Muhtar Suphi Yal, örencilerin daha rahat ortamda eitim göreceklerini belirtti.

Haftasonu tatillerini Yelalan okulunu onararak geçiren tiyatrocular, köylüler ve minik örencilerle halay çekerek yorgunluk att.

Ana Sayfaya Git