Toma gelin arabası!

BİNGÖL'ün Karlıova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hüseyin Ertop ile Karlıova Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Gülden Sıla Çelik'in düğününde gelin arabası olarak, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) kullanıldı.

Haberler 10.03.2018 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Polis memuru Hüseyin Ertop ve öretmen Gülden Sla çelikin düününde TOMA, gelin arabas gibi süslenerek sirenlerle çar merkezinde tur att. çifti mutlu gününde yalnz brakmayan Karlova Emniyet Müdürlüünde görevli polisler ise düün konvoyuna zrhl araçlarla elik etti. Siren sesleri arasnda ilçe merkezinde gezen düün konvoyu, vatandalardan ilgi gördü. Karlova Belediyesinde nikh kylan çift, bol bol fotoraf çektirdi.

TOMA GELN ARABASI OLDU

TOMAy gelin arabas yapma kararn ei Gülden Sla çelik ile birlikte aldklarn belirten damat Hüseyin Ertop, Aslnda her ne kadar TOMA toplumsal olaylara müdahalle ettii için pek iyi izlenim brakmasa da, müdahale sonras birçok ölümlü olayn önüne geçiyor. Biz de eim ile birlikte aldmz kararla, toplumun gözünde TOMAya iyi bir imaj vermek için ve mesleimi çok sevdiim için nikhmza TOMAyla gitmeyi tercih ettik. çünkü TOMA akmz kadar büyük bir öneme sahip. Bu yüzden tercih ettik dedi.

Ana Sayfaya Git