Toptan ailelerle!

Köksal Toptan "Kimin bir nefeslik bir gücü varsa lütfen bu çocukların kurtarılması için ona harcasın. Bu çocukların kurtarılması için harcanan her emek kutsal emektir, ona inanıyoruz"

Haberler 11.12.2019 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kamu Görevlileri Etik Kurulu Bakan Köksal Toptan, daa kaçrlan çocuklar için oturma eylemi yapan Diyarbakr annelerini ziyaret etti.

Toptan, çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutarak parti il binas önünde eylem yapan annelere desteklerini iletti ve 15 yanda daa kaçrlan olu Cafere kavuan Hatice Ceylana Türk bayra hediye etti.

TOPTAN TEPKS

PKK ile HDPye tepkisini dile getiren aileleri dinleyen Toptan yapt konumada, annelerin acsn paylamak için geldiini ifade ederek, Onlar da inallah iyi haber alr. dedi.

Toptan, Türkiyenin neresinde olursa olsun bütün annelerin yüreini yaktn dile getirerek, unlar kaydetti:

Dünyada en büyük kötülük, çocuklarn bu gibi ilerde yani insanlarn birbirleriyle savamasnda kullanlmasdr. Bu, insanlk suçudur. Birlemi Milletlerin bütün kararlarnda bu vardr ama burada görüyoruz. 14-15 yandaki çocuklar, kaçrlm ya da öldürülmü, annesinden, babasndan, bandan, yurdundan koparlm. Buna frsat vermemek lazm. Herkese çar yapyorum; kimin bir nefeslik bir gücü varsa lütfen bu çocuklarn kurtarlmas için ona harcasn. Bu çocuklarn kurtarlmas için harcanan her emek, kutsal emektir ona inanyoruz.

Ana Sayfaya Git