Traş şow!

Diyarbakırlı berber Mustafa Polatoğlu, seyir halindeki bir araçta, gözlerini kapatarak jiletle tıraş gerçekleştirdi.

Haberler 23.10.2019 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl berber Mustafa Polatolu, seyir halindeki bir araçta gözlerini kapatarak tra gerçekletirdi. Polatolunun jiletle yapt tra, görenlerin yüreklerini azlara getirdi.

Diyarbakrda yaklak 10 yldr berber ustal yapan 32 yandaki Mustafa Polatolu, seyir halindeki bir pikabn kasasnda ustura ile gözleri kapal ekilde sakal tra yapt. Yürekleri aza getiren Polatolu, risk alan kardei Erol Polatolunu tra ederek bir ilki gerçekletirdi.

Mustafa Polatolu, büyük bir risk aldn dile getirerek tran, baaryla sonuçland için çok mutlu olduunu aktard. Polatolu, Bu meslekte kendi admza sosyal medyada daha güzel platformlarda kendimizi göstermek için deiik videolarla Türkiyede de bir aktivitenin olduunu göstermek istiyoruz. Yaptm bu proje dünyada hiç denenmemi bir ey, çou ustann tra koltuunda sakal keserken yüzü kestiini hepimiz iyi biliyoruz. Amacmz ülkemizde de güzel eylerin olduunu göstermek, baardm düünüyorum ilk yapan benim. Bugünkü yaptm i çok riskliydi hem manevi anlamda hem i anlamnda, manevi anlamda yaptm model benim kardeimdi, i anlamnda ise ustura çok tehlikeli, akas yok. Giden bir pikabn arkasnda gözleri kapal ustura ile sakal tra yapmak büyük bir riskti. Kardeim olunca risk daha da artt, kalp atlarm ve ayakta durmay kontrol edemedim, hem sakal kesmek hem de onu kesmek baya bir riskti. Giden bir pikapta gözlerim kapal ustura ile tra yaptm dorudur dedi.

Risk büyük ama duygusu mükemmel

Mustafa Polatolunun kardei Erol Polatolu ise aabeyine her zaman güvendiini söyledi. Erol Polatolu, Kendisine güvenim en bandan beri sonsuzdu, ölüm riski yüksek, ama karmda olan kii Mustafa Polatolu, güven sonsuz ve rahatm. Model olarak beni ilk seçtiinde büyük bir gururlandm tabii ki de, basit bir ey deil ama Mustafa Polatolu ile pikap üzerinde tra olmak herkese nasip olmaz. Risk büyük ama mükemmel, baard çok mutluyum. Bazen çukurlara girdiinde sarslyordu ürkme de olabiliyordu diye konutu.

Ana Sayfaya Git