TSK: Kuzey Irak'ta 3 asker şehit oldu

TÜRK Silahlı Kevvetleri'nden yapılan açıklamada Irak'ın kuzeyinde süren operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 3 askerin şehit olduğu belirtildi.

Haberler 01.06.2018 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaplan açklama u ekilde: 31 Mays 2018 tarihinde Irak kuzeyindeki operasyonlar esnasnda bölücü terör örgütü mensuplar ile çkan çatma neticesinde üç kahraman silah arkadamz ehit olmutur. Bizleri derin bir ac ve üzüntüye boan bu saldrda hayatn kaybeden aziz ehitlerimize Allahtan rahmet, ehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahl Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine basal ve sabr dileriz.Türk Silahl Kuvvetleri asil Türk milletinden alm olduu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hle getirilinceye kadar azim ve kararllkla devam edecektir.

EHT ATE TOKADA DÜTÜ

ehit olan 3 askerden Piyade Uzman çavu Seyfettin Turan Aktan (28) ac haberi memleketi Tokata ulat.

Evli ve 1 çocuk babas Piyade Uzman çavu Seyfettin Turan Aktan ac haberi Tokat merkeze bal Güryldz beldesinde yaayan ailesine verildi. Duran- Rabia Akta çiftinin 3 çocuundan en büyüü olan Seyfettin Turan Aktan ehadet haberini ailesine Tokat Belediye Bakan Eyüp Erolu, 48inci Piyade Alay Komutan Albay Aykut Biçerolu ve askeri yetkililer bildirdi. Haberi alan aile büyük üzüntü yaad. Haberin duyulmasnn ardndan çok sayda kii, basal için ehidin evine akn etti. ehidin evine ve sokana Türk bayraklar asld. Piyade Uzman çavu Seyfettin Turan Aktan cenazesi bugün düzenlenecek törenin ardndan topraa verilecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git