Tulumunu giyip temizlik yaptı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde belediye tarafından yürütülen temizlik çalışmalarında Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da katılıyor.

Haberler 18.09.2019 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde semt pazarlarnn modern araçlarla temizlendii çalmalara Belediye Bakan Hüseyin Beyolu da katlyor.

Belediyeden yaplan açklamaya göre, belediye tarafndan semt pazarlar,okullarn çevresi ve camilerin avlusu, ayn anda hem souk su hem de scak su ile ykama ve buharlatrma özellii olan gelimi son teknoloji sisteme sahip temizlik arac ile temizleniyor.

Gece semt pazarnda yaplan temizlik çalmasna katlan Balar Belediye Bakan Beyolu, belediye çalanlaryla geç saatlere kadar çalt.

Temizlik giysilerini giyerek sahaya inen Beyolu, Temiz Balar imajnn olumas için hepimiz gece gündüz çalacaz. Önümüzdeki günlerde hizmet anlamnda Balara yeni sürprizlerimiz olacak. ifadelerini kulland.

çalanlara teekkür eden Beyolu, birçok ilde olmayan son teknoloji ürünü temizlik arac ile Balar halk için temiz bir çevre oluturmann sevincini yaadklarn belirtti.

Halkn yaam alannn temiz olmasna özen gösterdiklerini aktaran Beyolu, unlar kaydetti:

Bu aracmzn birçok özellii mevcut. Hem scak hem souk su ile ykyor, ayn zamanda buhar özellii var. Deterjan kullanmak suretiyle bu aracmzla semt pazarlarn, cami avlularn ve okullarn çevresini temizliyoruz. Teknolojik imkanlar önemli olmakla beraber esas önemli olan insan faktörü. Vatandalarmzn temiz ve salkl koullarda yaama imkanna kavumas için tüm ekiplerimizle beraber gece gündüz çalyoruz. Bundan da asla yorgunluk duymuyoruz. çünkü Balarn hizmete ihtiyac var. Önümüzdeki günlerde gerek temizlik gerekse çevre düzenlemesi ve kentsel dönüüm alannda youn bir hizmet dönemine gireceiz. Balarn sokaklar ve caddeleri Allahn izniyle prl prl olacak. Gündüz burada kurulan semt pazarlarnda alveri yapan vatandalarmz bir sonraki günün sabahnda buralar tertemiz bulacak. Balar rahatlatacak projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceiz. Dar olan baz sokak ve caddeleri kapatp çocuklarmz için oyun alanna çevireceiz. Önümüzdeki günlerde sürpriz hizmetlerimiz olacak.

- Beyolu, vatandalara misafir oldu

Lefkoa Caddesindeki temizlik çalmalarna katlan Beyolu, vatandalarn ilgisiyle karlat.

çalma srasnda birçok vatanda, Bakan Beyolu ile görüerek belediye hizmetleriyle ilgili taleplerini iletti.

Beyolu da belediye yetkililerine talimat vererek vatandalarn taleplerinin en ksa zamanda karlanmasn ve sorunlarnn çözülmesini istedi.

Sahada temizlik yapan Beyolunu görünce önce aknlk yaayan vatandalar, çay içmeye davet etti.

Vatandalarla çay ocanda ikram edilen çay içen Beyolu, onlarla hizmetler konusunda görü alveriinde bulundu.

Ana Sayfaya Git