Tunceli'de -20 derece soğuk ve 3 metre karda operasyon

TUNCELİ'de, PKK'nın ve yasa dışı sol örgütlerin yuvalandığı Dokuzkaya vadisi, Kızılmescit bölgesi, Bali ve Çed dereleri, Aliboğazı ve Ahpanos vadilerinde Mehmetçik sıfırın altında 20 derece soğuk ve yer yer 3 metreyi bulan karda operasyonu sürdürüyor.

Haberler 20.02.2017 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Terörle mücadelede savunmadan taarruza geçilmesiyle birlikte, Tuncelide konulu bulunan 4üncü Komando Tugay , Hozat 51inci Motorlu Tugay ile Tunceli il Jandarma Komutanlna bal birlikler, çetin k koullarnda kolay kolay girilemeyen terör yuvas bir çok vadi, dere ve dalk bölgelere girerek operasyonlar gerçekletirdi. Tunceli Jandarma Bölge Komutanl emir komutasnda sürdürülen operasyonlarda, PKK bata olmak üzere bir çok yasa d örgüte büyük darbeler vuruldu.

3 METRE KARDA PKK OPERASYONU

PKK bata olmak üzere dier terör örgütlerinin k üslenmesi yapt Dokuzkaya vadisi, Kzlmescit bölgesi, Bali ve çed dereleri, Aliboaz ve Ahpanos vadilerine giren özel eitimli birlikler, her kayann her tan altn didik didik etti. Sfrn altnda 20 derece souk havada ve yer yer 3 metre karla kapl arazideki çetin k koullarna karn Mehmetçik baarl operasyonlara imza att.

Ana Sayfaya Git